Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Competitiewedstrijd: HaoNguyen
  • Stadion: V120Z Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 302
V120Z NGHIA PHAT
ATTACKING Tactiek Tacs433
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.8 gemiddelde waardering 30.5
redelijk Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Xenoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenoudakis geeft de bal voor. Kuchczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Xenoudakis geeft een hoge lob. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński geeft de bal voor. Daar is Wilcox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilcox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - NGHIA PHAT 1:0

29e minuut.
Miala is nu in balbezit. Miala passt de bal met de wreef. Hoàng Nhật rent richting de bal. Wilcox onderschept slim de pass. Wilcox schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Halinski rent richting de bal. Halinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Quiñones trapt de bal weg. Klungelig pakt Pimentel de bal. Porrón geeft de bal voor. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel. Quiñones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Xenoudakis speelt de bal door. Trybuła is nu in balbezit. Trybuła met een sublieme pass. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox schiet op doel. Quiñones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Wilcox onderschept slim de pass. Trọng Dũng is nu in balbezit. Wilcox verovert de bal door een tackle van achteren. Wilcox schiet op doel. Quiñones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dörnyei verovert de bal door een tackle van achteren. Dörnyei geeft een lange en hoge pass. Vanucci geeft een lange en hoge pass. Wilcox rent richting de bal. Wilcox haalt uit met een fantastische trap. Quiñones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - NGHIA PHAT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V120Z 27%, NGHIA PHAT 73%.
V120Z - NGHIA PHAT 2:0

50e minuut.
Miala kopt de bal weg. Xenoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Dương krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xenoudakis met een snelle inworp. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala geeft de bal voor. Kuchczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Miala passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xenoudakis de bal. Xenoudakis passt de bal zonder na te denken. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox draait met de bal, schiet en ... Quiñones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wilcox geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński passt de bal met de wreef. Wilcox rent richting de bal. Wilcox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - NGHIA PHAT 3:0

63e minuut.
Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trybuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porrón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hải Ðăng verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Ðăng geeft een hoge lob. Trybuła probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel. Quiñones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Buitenspel voor Việt Hoàng. Goede buitenspelval van de verdediging. Porrón neemt vlug de vrije trap. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - NGHIA PHAT 4:0

88e minuut.
Halinski met een sublieme pass. Moschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschen onderschept slim de pass. Moschen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V120Z 28%, NGHIA PHAT 72%.
V120Z - NGHIA PHAT 4:0