Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan Południe Sośnica-Brzeg
ddd Tactiek 433
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 26.9
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Kramarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... Stromeček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czeski bokst de bal weg. Paal!

7e minuut.
Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Kełpikowski is nu in balbezit. Chiniewicz is nu in balbezit. Chiniewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Południe Sośnica-Brzeg 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Povill de bal. Povill met een sublieme pass. Josephs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kełpikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Południe Sośnica-Brzeg 2:0

15e minuut.
Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawinecki passt de bal in één keer door. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Południe Sośnica-Brzeg 3:0

18e minuut.
Gawinecki probeert naar een medespeler te passen. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Josephs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Josephs krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kełpikowski passt de bal zonder na te denken. Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Stromeček rent richting de bal. Kramarczyk onderschept slim de pass. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... Czeski bokst de bal weg.

21e minuut.
Josephs verovert de bal door een tackle van achteren. Josephs geeft de bal voor. Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kramarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Neville is nu in balbezit. Santonastaso onderschept slim de pass. Santonastaso geeft de bal voor. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk schiet op doel. Czeski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz rent richting de bal. Chiniewicz passt de bal in één keer door. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Czeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kełpikowski passt de bal in één keer door. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk passt de bal in één keer door. Kełpikowski is nu in balbezit. Kełpikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szpręga passt de bal zonder na te denken. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kełpikowski de bal. Kełpikowski schiet op doel. Czeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Południe Sośnica-Brzeg 4:0

40e minuut.
Kurdek met een sublieme pass. Chiniewicz rent richting de bal. Chiniewicz passt de bal met de wreef. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... Czeski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 27%, Południe Sośnica-Brzeg 73%.
BałtykGdyniaFan - Południe Sośnica-Brzeg 4:0

46e minuut.
Duarte komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kocot kopt de bal weg. Klungelig pakt Chong de bal. Kełpikowski rent richting de bal. Kełpikowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Humberts de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz passt de bal zonder na te denken. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel. Czeski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Południe Sośnica-Brzeg 5:0

72e minuut.
Kurdek met de inworp. Chiniewicz rent richting de bal. Chiniewicz passt de bal zonder na te denken. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski draait met de bal, schiet en ... Czeski bokst de bal weg.

73e minuut.
Chiniewicz is nu in balbezit. Chiniewicz passt de bal in één keer door. Kełpikowski is nu in balbezit. Kełpikowski draait met de bal, schiet en ... Stromeček probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Południe Sośnica-Brzeg 6:0

75e minuut.
Kanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Stromeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stromeček de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 26%, Południe Sośnica-Brzeg 74%.
BałtykGdyniaFan - Południe Sośnica-Brzeg 6:0