Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Gdańsk Re-Plast Unia Oświęcim
Normal Tactiek Unia
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 26.7
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Urzică is nu in balbezit. Urzică passt de bal met de wreef. Sarbiewski is nu in balbezit. Snížek onderschept slim de pass. Snížek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kułyk heeft problemen om de bal te vangen. Buszka rent richting de bal. Buszka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kułyk de bal. Kułyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zaremba is nu in balbezit. Pasławski rent richting de bal. Zaremba maakt een afschuwelijke overtreding. Zaremba krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Orliński niet meer kan verder spelen. Łach komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Cyra geeft een hoge lob. Jonek heeft problemen om de bal te vangen. Mirwa rent richting de bal. Mirwa haalt uit met een fantastische trap. Burkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Krysztofiak speelt de bal door. Daar is Koester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică speelt de bal door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Gdańsk 50%, Re-Plast Unia Oświęcim 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona Gdańsk - Re-Plast Unia Oświęcim 0:0

59e minuut.
Ramirez geeft een hoge lob. Urzică rent richting de bal. Urzică met een sublieme pass. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bernačík verovert de bal door een tackle van achteren. Bernačík geeft een lange en hoge pass. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dobrzański de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Koester onderschept slim de pass. Koester speelt de bal door. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Prokopowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopowicz passt de bal met de wreef. Koester probeert naar een medespeler te passen. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek haalt uit met een fantastische trap. Łach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Snížek rent richting de bal. Sarbiewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Snížek raakt geblesseerd tijdens het duel. Snížek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Gdańsk - Re-Plast Unia Oświęcim 0:1

89e minuut.
Łach trapt de bal weg van het doel. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică geeft een lange en hoge pass. Snížek rent richting de bal. Snížek schiet op doel. Łach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Gdańsk - Re-Plast Unia Oświęcim 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Gdańsk 60%, Re-Plast Unia Oświęcim 40%.
Barcelona Gdańsk - Re-Plast Unia Oświęcim 0:2