Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec AVFC Mogilno
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek gatorade
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 34.3
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński speelt de bal door. Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota onderschept slim de pass. Mlekota schiet op doel. Lesień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Leporanta passt de bal in één keer door. Tomicki heeft problemen om de bal te vangen. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota schiet op doel. Romuzga probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Juśko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Romuzga kopt de bal weg. Daar is Wojtaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlekota rent richting de bal. Mlekota draait met de bal, schiet en ... Lesień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Mlekota passt de bal in één keer door. Formela is nu in balbezit. Formela draait met de bal, schiet en ... Romuzga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Łapiński onderschept slim de pass. Michalczewski geeft de bal voor. Formela bereikt de bal nog maar net als eerste. Formela draait met de bal, schiet en ... Lesień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - AVFC Mogilno 0:1

34e minuut.
Gołota geeft een lange en hoge pass. Formela rent richting de bal. Mlekota rent richting de bal. Mlekota haalt uit met een fantastische trap. Lesień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - AVFC Mogilno 0:2

42e minuut.
Tomicki met een sublieme pass. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki met een sublieme pass. Mlekota rent richting de bal. Mlekota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 75%, AVFC Mogilno 25%.
Ajax Sosnowiec - AVFC Mogilno 0:2

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaduk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bulzacki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juśko. Bulzacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spoczyński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Juśko onderschept slim de pass. Juśko speelt de bal door. Formela rent richting de bal. Formela draait met de bal, schiet en ... Lesień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - AVFC Mogilno 0:3

79e minuut.
Spoczyński geeft de bal voor. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko probeert naar een medespeler te passen. Formela rent richting de bal. Formela schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Formela rent richting de bal. Formela passt de bal met de wreef. Grycki probeert naar een medespeler te passen. Mlekota rent richting de bal. Mlekota haalt uit met een fantastische trap. Lesień bokst de bal weg.

85e minuut.
Michalczewski geeft de bal voor. Grycki met een sublieme pass. Gumiński rent richting de bal. Formela onderschept slim de pass. Formela haalt uit met een fantastische trap. Lesień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 65%, AVFC Mogilno 35%.
Ajax Sosnowiec - AVFC Mogilno 0:3