Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco Zegrze Nieporęt
4312 Tactiek Leopard
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 45.4
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Zolj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul onderschept slim de pass. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Butrym rent richting de bal. Butrym geeft een lange en hoge pass. Daar is Torres Mestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Torres Mestre heeft problemen om de bal te vangen. Balul met een sublieme pass. Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk draait met de bal, schiet en ... Poulíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Zegrze Nieporęt 0:1

22e minuut.
Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk passt de bal in één keer door. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler schiet op doel. Poulíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Zegrze Nieporęt 0:2

29e minuut.
Spychalski geeft een hoge lob. Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Butrym is nu in balbezit. Di Gregorio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Gregorio geeft de bal voor. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszewski haalt uit met een fantastische trap. Kędzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 65%, Zegrze Nieporęt 35%.
KS Marco - Zegrze Nieporęt 0:2

47e minuut.
Balul verovert de bal door een tackle van achteren. Balul geeft een lange en hoge pass. Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk schiet op doel. Poulíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Zegrze Nieporęt 0:3

49e minuut.
Mestrinho is nu in balbezit. Caldeira rent richting de bal. Caldeira passt de bal met de wreef. Torres Mestre rent richting de bal. Torres Mestre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kędzia met een harde bal richting middenveld. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Mestre maakt een afschuwelijke overtreding. Torres Mestre krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fidler rent richting de bal. Gomes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bochenek met een snel genomen vrije trap. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. Poulíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Zegrze Nieporęt 0:4

55e minuut.
Krysiuk passt de bal in één keer door. Fidler rent richting de bal. Gomes is nu in balbezit. Fidler verovert de bal door een tackle van achteren. Fidler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kapinos geeft de bal voor. Inworp. Caldeira met een snelle inworp. Mestrinho is nu in balbezit. Mestrinho geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bochenek rent richting de bal. Bochenek geeft een lange en hoge pass. Fidler rent richting de bal. Fidler schiet op doel. Poulíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Zegrze Nieporęt 0:5

63e minuut.
Caldeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldeira speelt de bal door. Daar is Stijepović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijepović schiet op doel. Kędzia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Zegrze Nieporęt 1:5

71e minuut.
Balul onderschept slim de pass. Balul met een sublieme pass. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ćmich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balul is nu in balbezit. Balul speelt de bal door. Ćmich geeft de bal voor. Krysiuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Di Gregorio probeert de bal met de borst te controleren. Balul speelt de bal door. Fidler is nu in balbezit. Fidler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 68%, Zegrze Nieporęt 32%.
KS Marco - Zegrze Nieporęt 1:5