Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United KS Przymorze Wielkie
G0 PR0 5-2-3 Tactiek grom 532a
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 36.2
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Dembek speelt de bal door. Cojemiachin rent richting de bal. Cojemiachin probeert naar een medespeler te passen. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kwietniak is nu in balbezit. Kwietniak speelt de bal door. Dembek is nu in balbezit. Dembek geeft een hoge lob. Ćirović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Šeks onderschept slim de pass. Koman onderschept slim de pass. Koman geeft de bal voor. Klungelig pakt Alvær de bal. Alvær draait met de bal, schiet en ... Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pyskaty onderschept slim de pass. Pyskaty speelt de bal door. Cojemiachin met een sublieme pass. Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Ćirović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dembek met een sublieme pass. Klungelig pakt Ćirović de bal. Pyskaty rent richting de bal. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović schiet op doel. Altınapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 0:1

26e minuut.
Dembek probeert naar een medespeler te passen. Cojemiachin is nu in balbezit. Cojemiachin passt de bal in één keer door. Suchan is nu in balbezit. Suchan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Koman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piasecki de bal. Alvær rent richting de bal. Alvær draait met de bal, schiet en ... Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 1:1

37e minuut.
Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak geeft de bal voor. Ćirović kopt de bal weg. Cojemiachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojemiachin geeft een hoge lob. Altınapa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywa met een sublieme pass. Suchan is nu in balbezit. Suchan haalt uit met een fantastische trap. Altınapa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Călin probeert de bal met de borst te controleren. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki onderschept slim de pass. Piasecki schiet op doel. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 2:1

45e minuut.
Broniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki geeft een lange en hoge pass. Alvær rent richting de bal. Alvær draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 50%, KS Przymorze Wielkie 50%.
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 2:1

46e minuut.
Fortunata komt het veld opgelopen. Boli komt het veld opgelopen. bin Jamlus komt het veld opgelopen. Suchan speelt de bal door. Ćirović rent richting de bal. Fortunata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fortunata krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Suchan de bal onder controle te krijgen. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman geeft een lange en hoge pass. Boli maakt een snoekduik en kopt de bal. Piasecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Piasecki kopt de bal weg. Boli heeft problemen om de bal te vangen. Dym rent richting de bal. Boli onderschept slim de pass. Boli draait met de bal, schiet en ... Granlund bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Šeks verovert de bal door een tackle van achteren. Šeks passt de bal met de wreef. Aradszky rent richting de bal. Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 2:2

65e minuut.
Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak geeft een hoge lob. Dembek rent richting de bal. Dembek geeft een lange en hoge pass. Ćirović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 2:3

67e minuut.
Dym heeft problemen om de bal te vangen. Dym geeft een hoge lob. Suchan kopt de bal weg. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović schiet op doel. bin Jamlus bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Koman verovert de bal door een tackle van achteren. Koman passt de bal in één keer door. Boli rent richting de bal. Boli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 3:3

81e minuut.
Ćirović met een sublieme pass. Dembek probeert naar een medespeler te passen. Ćirović rent richting de bal. Ćirović haalt uit met een fantastische trap. Grzywa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
do Carmo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boli is nu in balbezit. Boli passt de bal zonder na te denken. Fortunata heeft problemen om de bal te vangen. Fortunata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cojemiachin geeft een lange en hoge pass. do Carmo probeert de bal aan de voet te houden. Dembek speelt de bal door. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 53%, KS Przymorze Wielkie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - KS Przymorze Wielkie 3:3