Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga Pomorza
  • Stadion: Hate&Drug †
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4577
Hell Town Gościęcin FC
unni Tactiek 532R
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 31.3
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


13e minuut.
Daar is Cahit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu met een sublieme pass. Baransel rent richting de bal. Baransel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gacharia kopt de bal weg. Cahit heeft problemen om de bal te vangen. Baransel rent richting de bal. Baransel haalt uit met een fantastische trap. Rascão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rascão niet meer kan verder spelen. Mama komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Cieśliński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Matiku de bal onder controle te krijgen. Chubukova rent richting de bal. Chubukova schiet op doel. Mwachofi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Gościęcin FC 1:0

32e minuut.
Mwachofi met een sublieme pass. Baransel kan de bal niet met de borst controleren. Baransel speelt de bal door. Ngumi rent richting de bal. Ngumi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Matiku is nu in balbezit. Matiku geeft een hoge lob. Barullo is nu in balbezit. Waldemer onderschept slim de pass. Waldemer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gacharia probeert naar een medespeler te passen. Ngumi rent richting de bal. Zahn rent richting de bal. Ngumi verovert de bal door een tackle van achteren. Ngumi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 58%, Gościęcin FC 42%.
Hell Town - Gościęcin FC 1:0

53e minuut.
Jepleting neemt vlug de vrije trap. Kitutele kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiolfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieśliński geeft een lange en hoge pass. Mwachofi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Okayu rent richting de bal. Cieśliński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieśliński met een sublieme pass. Waldemer rent richting de bal. Waldemer schiet op doel. Mama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Jepleting de bal. Carnevali onderschept slim de pass. Carnevali passt de bal in één keer door. Funkhouser rent richting de bal. Funkhouser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Alberti de bal. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer rent richting de bal. Waldemer schiet op doel. Mama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Town - Gościęcin FC 1:1

90e minuut.
Gacharia rent richting de bal. Gacharia passt de bal in één keer door. Waldemer rent richting de bal. Waldemer schiet op doel. Zahn probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ngumi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viskari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 55%, Gościęcin FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hell Town - Gościęcin FC 1:1