Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gościęcin FC KS Przymorze Wielkie
532R Tactiek grom 532a
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Waldemer rent richting de bal. Waldemer passt de bal zonder na te denken. Hui kan de bal niet met de borst controleren. Baransel is nu in balbezit. Baransel draait met de bal, schiet en ... Granlund bokst de bal weg. Dym probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baransel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baransel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gacharia met een sublieme pass. Okayu rent richting de bal. Okayu geeft de bal voor. Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kwietniak met een snelle inworp. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia speelt de bal door. Cojemiachin rent richting de bal. Cojemiachin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pyskaty verovert de bal door een tackle van achteren. Pyskaty geeft de bal voor. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ... Mwachofi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gacharia passt de bal zonder na te denken. Inworp. Cojemiachin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Šeks geeft de bal voor. Inworp. Ngumi met een snelle inworp. Klungelig pakt Gacharia de bal. Gacharia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gacharia met een sublieme pass. Inworp. Cojemiachin met een snelle inworp. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pyskaty is nu in balbezit. Suchan is nu in balbezit. Suchan passt de bal zonder na te denken. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dembek is nu in balbezit. Matiku begaat een overtreding. Dembek raakt geblesseerd tijdens het duel. Matiku speelt de bal door. Kwietniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ćirović krijgt zijn hoofd ertegen. Mwachofi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 0:1

44e minuut.
Ćirović onderschept slim de pass. Ćirović passt de bal met de wreef. Okayu is nu in balbezit. Dembek rent richting de bal. Dembek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 45%, KS Przymorze Wielkie 55%.
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 0:1

49e minuut.
Kwietniak passt de bal zonder na te denken. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele speelt de bal door. Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer haalt uit met een fantastische trap. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kitutele passt de bal met de wreef. Broniarek is nu in balbezit. Broniarek geeft een hoge lob. Daar is Ngumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngumi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gacharia met een snelle inworp. Ngumi rent richting de bal. Ngumi haalt uit met een fantastische trap. Hui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

60e minuut.
Gacharia passt de bal zonder na te denken. Inworp. Cojemiachin met de inworp. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Matiku speelt de bal door. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty passt de bal met de wreef. Suchan is nu in balbezit. Suchan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ngumi is nu in balbezit. Ngumi geeft een hoge lob. Broniarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okayu is nu in balbezit. Okayu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pyskaty kan de bal niet met de borst controleren. Pyskaty geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kipkoech de bal onder controle te krijgen. Ćirović rent richting de bal. Ćirović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mwachofi speelt de bal door. Waldemer is nu in balbezit. Kwietniak begaat een overtreding. Kwietniak krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Broniarek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngumi met de inworp. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 37%, KS Przymorze Wielkie 63%.
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 0:1