Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: pao korifis Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1956
pao korifis PARMA AC
korifi Tactiek Spalletti
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.9 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten average
average Passen average
average Verdedigen weak


11e minuut.
Tsiflikas geeft een hoge lob. Inworp. Peřina met de inworp. Qafmolla is nu in balbezit. Qafmolla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ndiaye passt de bal in één keer door. Peřina rent richting de bal. Peřina probeert naar een medespeler te passen. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Papadimitrakis rent richting de bal. Peřina verovert de bal door een tackle van achteren. Peřina probeert naar een medespeler te passen. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo draait met de bal, schiet en ... Tsaganeas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - PARMA AC 0:1

19e minuut.
Qafmolla probeert naar een medespeler te passen. Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Peřina speelt de bal door. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - PARMA AC 0:2

41e minuut.
Qafmolla probeert naar een medespeler te passen. Peřina rent richting de bal. Peřina passt de bal in één keer door. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 69%, PARMA AC 31%.
pao korifis - PARMA AC 0:2

57e minuut.
Hass verovert de bal door een tackle van achteren. Rabelo rent richting de bal. Red tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qafmolla komt bij de bal en schiet. Tsaganeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Qafmolla geeft een hoge lob. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Red legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rabelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabelo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - PARMA AC 0:3

65e minuut.
Hass geeft de bal voor. met een sublieme pass. Cucu geeft een hoge lob. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Tsouleas onderschept slim de pass. Tsouleas geeft een hoge lob. Ventourakis rent richting de bal. Ventourakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Qafmolla passt de bal in één keer door. Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Peřina passt de bal zonder na te denken. Rabelo rent richting de bal. Rabelo schiet op doel. Tsaganeas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - PARMA AC 0:4

80e minuut.
Tsouleas controleert de bal met de borst. Qafmolla is nu in balbezit. Qafmolla passt de bal in één keer door. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Recoba komt het veld opgelopen. Posso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 57%, PARMA AC 43%.
pao korifis - PARMA AC 0:4