Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: PGE Arena Gdańsk
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4795
KS_Lechia_Gdańsk Piczochy NieSzcze$cin
Niespodzianka Tactiek 3+3cDM+7i8ka+2
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten solid
very good Passen good
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Nomuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomuro speelt de bal door. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta Amatrián verovert de bal door een tackle van achteren. Arteta Amatrián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gherghe geeft een hoge lob. Gutarowski kopt de bal weg. Barco is nu in balbezit. Arteta Amatrián onderschept slim de pass. Arteta Amatrián geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Vergoossen speelt de bal door. Lugachov is nu in balbezit. Lugachov passt de bal in één keer door. Mezenga is nu in balbezit. Mezenga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 1:0

33e minuut.
Kuśnierz geeft een lange en hoge pass. Aliancki kopt de bal weg. Klungelig pakt Ječmínek de bal. Ječmínek geeft de bal voor. Zębacki maakt een snoekduik en kopt de bal. McRamus bokst de bal weg.

36e minuut.
Ilioara passt de bal met de wreef. Nomuro rent richting de bal. Nomuro passt de bal zonder na te denken. Arteta Amatrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta Amatrián schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 50%, Piczochy NieSzcze$cin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 1:1

52e minuut.
Vergoossen probeert naar een medespeler te passen. Ječmínek is nu in balbezit. Ječmínek passt de bal in één keer door. Zębacki rent richting de bal. Zębacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cobian onderschept slim de pass. Cobian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lenkiewicz de bal. Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wiraszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiraszka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ječmínek met de inworp. Vergoossen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Arteta Amatrián rent richting de bal. Barco verovert de bal door een tackle van achteren. Nomuro geeft een lange en hoge pass. Gutarowski rent richting de bal. Gutarowski draait met de bal, schiet en ... Gęborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gutarowski passt de bal zonder na te denken. Arteta Amatrián rent richting de bal. Nomuro probeert naar een medespeler te passen. Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 1:2

75e minuut.
Szamotulski geeft de bal voor. Barco kopt de bal weg. Daar is Lugachov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugachov passt de bal zonder na te denken. McRamus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 2:2

83e minuut.
Berbeć speelt de bal door. Mezenga is nu in balbezit. Mezenga passt de bal zonder na te denken. Zębacki is nu in balbezit. Zębacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lugachov geeft een lange en hoge pass. Ječmínek kopt de bal weg. Lenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zębacki rent richting de bal. Zębacki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Szamotulski geeft de bal voor. Inworp. Lugachov met een snelle inworp. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 38%, Piczochy NieSzcze$cin 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Aliancki met een sublieme pass. Ječmínek speelt de bal door. McRamus met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilioara de bal. Ilioara geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

103e minuut.
Ječmínek geeft de bal voor. Daar is Kuśnierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergoossen probeert naar een medespeler te passen. Berbeć geeft de bal voor. Mezenga springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 36%, Piczochy NieSzcze$cin 64%.
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 3:2

108e minuut.
McRamus trapt de bal weg van het doel. Berbeć kopt de bal weg. Daar is Kuśnierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zębacki is nu in balbezit. Zębacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

108e minuut.
McRamus trapt de bal weg van het doel. Nomuro kopt de bal weg. Cobian heeft problemen om de bal te vangen. Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

110e minuut.
Ilioara passt de bal in één keer door. Arteta Amatrián is nu in balbezit. Barco begaat een overtreding. Barco krijgt een gele kaart. Arteta Amatrián is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilioara met een snel genomen vrije trap. Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

114e minuut.
Arteta Amatrián rent richting de bal. Cobian is nu in balbezit. Arteta Amatrián verovert de bal door een tackle van achteren. Gutarowski is nu in balbezit. Gutarowski draait met de bal, schiet en ... Gęborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 3:3

119e minuut.
Nomuro heeft problemen om de bal te vangen. Nomuro geeft een lange en hoge pass. Arteta Amatrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta Amatrián schiet op doel. Gęborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

119e minuut.
Gęborski trapt de bal weg. Mezenga kopt de bal weg. Szamotulski probeert de bal aan de voet te houden. Zębacki is nu in balbezit. Zębacki schiet op doel. McRamus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 44%, Piczochy NieSzcze$cin 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arteta Amatrián neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Gęborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Zębacki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
---
Gutarowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mezenga neemt zijn aanloop.
---
Gherghe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 3:4
---
Ječmínek neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 4:4
---
Ilioara kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gęborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 4:5
---
Vergoossen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. McRamus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nomuro neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Piczochy NieSzcze$cin 4:6
---