Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Borsuk_SQUAD Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Borsuk_SQUAD Aguardientosos FC
532 Tactiek BLUE
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 63
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.4 gemiddelde waardering 56.9
poor Schieten outstanding
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


5e minuut.
Miski rent richting de bal. Miski geeft een hoge lob. Cuba kopt de bal weg. Serrano probeert de bal aan de voet te houden. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Carillo kopt de bal weg. Carrario met een sublieme pass. Cuba is nu in balbezit. Amat is nu in balbezit. Amat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Carrario heeft problemen om de bal te vangen. Carrario geeft een hoge lob. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Dworzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:1

9e minuut.
Carrario geeft de bal voor. Daar is Dworzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuba rent richting de bal. Cuba schiet op doel. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:2

11e minuut.
Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Casañas onderschept slim de pass. Amat speelt de bal door. Klungelig pakt Cuba de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ... Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Coca kopt de bal weg. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario passt de bal in één keer door. Amat geeft een hoge lob. Cuba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Carrario onderschept slim de pass. Carrario speelt de bal door. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:3

15e minuut.
Casañas is nu in balbezit. Cuba rent richting de bal. Carrario speelt de bal door. Amat geeft een hoge lob. Serrano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Carrario probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano speelt de bal door. Cuba is nu in balbezit. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:4

19e minuut.
Dworzyński is nu in balbezit. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano controleert de bal met de borst. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:5

19e minuut.
Serrano speelt de bal door. Cuba rent richting de bal. Jopek is nu in balbezit. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mielcarski met een sublieme pass. Carillo is nu in balbezit. Żywicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Artemov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Amat onderschept slim de pass. Amat probeert naar een medespeler te passen. Cuba probeert de bal met de borst te controleren. Cuba draait met de bal, schiet en ... Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:6

25e minuut.
Klungelig pakt Amat de bal. Amat probeert naar een medespeler te passen. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ... Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Serrano kan de bal niet met de borst controleren. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Głodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górniak rent richting de bal. Amat verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba is nu in balbezit. Cuba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Białgoń speelt de bal door. Artemov rent richting de bal. Artemov geeft een hoge lob. Klama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Agioritis kopt de bal weg. Coca geeft een hoge lob. Amat kopt de bal weg. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Carrario onderschept slim de pass. Carrario met een sublieme pass. Cuba is nu in balbezit. Cuba draait met de bal, schiet en ... Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:7

34e minuut.
Agioritis rent richting de bal. Carillo geeft de bal voor. Agioritis probeert de bal aan de voet te houden. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mielcarski speelt de bal door. Amat kopt de bal weg. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ... Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:8

43e minuut.
Księżyc is nu in balbezit. Casañas onderschept slim de pass. Casañas probeert naar een medespeler te passen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ... Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. Mielcarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:9

45e minuut.
Klama met een sublieme pass. Casañas geeft een lange en hoge pass. Serrano kopt de bal weg. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ... Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Białgoń de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 89%, Aguardientosos FC 11%.
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:10

47e minuut.
Amat controleert de bal met de borst. Amat passt de bal in één keer door. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:11

48e minuut.
Agioritis is nu in balbezit. Serrano rent richting de bal. Jopek is nu in balbezit. Cuba verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Cuba rent richting de bal. Cuba schiet op doel. Mielcarski bokst de bal weg.

52e minuut.
Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal zonder na te denken. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba schiet op doel. Dworzyński probeert de bal aan de voet te houden. Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:12

53e minuut.
Carrario kopt de bal weg. Klungelig pakt Księżyc de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:13

54e minuut.
Carillo speelt de bal door. Carrario heeft problemen om de bal te vangen. Carrario speelt de bal door. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:14

56e minuut.
Białgoń passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Klama de bal. Miski geeft een lange en hoge pass. Cuba rent richting de bal. Cuba schiet op doel. Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:15

58e minuut.
Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Dworzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba probeert naar een medespeler te passen. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Księżyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carillo speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Górniak rent richting de bal. Amat verovert de bal door een tackle van achteren. Amat speelt de bal door. Cuba is nu in balbezit. Cuba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Miski de bal. Dworzyński is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:16

65e minuut.
Miski geeft een hoge lob. Daar is Dworzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuba is nu in balbezit. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:17

66e minuut.
Jopek passt de bal zonder na te denken. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek begaat een overtreding. Jopek krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Gil geeft de bal voor. Cuba rent richting de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Simonet komt het veld opgelopen. Artemov met een snelle inworp. Miski probeert naar een medespeler te passen. Amat rent richting de bal. Amat passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Casañas speelt de bal door. Amat probeert naar een medespeler te passen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miski geeft een lange en hoge pass. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:18

72e minuut.
Artemov met de inworp. Carrario geeft een hoge lob. Amat met een sublieme pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Casañas verovert de bal door een tackle van achteren. Carrario met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:19

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkiewicz komt het veld opgelopen. Miski met een snelle inworp. Carrario rent richting de bal. Carrario passt de bal in één keer door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Carillo probeert naar een medespeler te passen. Serrano is nu in balbezit. Miski is nu in balbezit. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:20

80e minuut.
Agioritis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Carrario met een sublieme pass. Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal in één keer door. Cuba heeft problemen om de bal te vangen. Cuba schiet op doel. Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Księżyc controleert de bal met de borst. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:21

85e minuut.
Cuba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dworzyński de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:22

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Głodowski met een harde bal richting middenveld. Carillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cuba de bal. Cuba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:23

90e minuut.
Klungelig pakt Klama de bal. Inworp. Artemov met de inworp. Miski is nu in balbezit. Miski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 86%, Aguardientosos FC 14%.
Borsuk_SQUAD - Aguardientosos FC 0:23