Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Man United F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3888
Man United F.C HIS
451 Tactiek his2
69% Balbezit 31%
13% Spel op eigen helft 87%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 21.9
good Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek passt de bal zonder na te denken. Rasiak met een sublieme pass. Daar is Garlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Rubint de bal onder controle te krijgen. Crivac kopt de bal weg. Garlet is nu in balbezit. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Ivănescu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vlăsceanu rent richting de bal. Simoiu speelt de bal door. Garlet is nu in balbezit. Garlet draait met de bal, schiet en ... Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garlet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - HIS 1:0

31e minuut.
Crivac heeft problemen om de bal te vangen. Rasiak rent richting de bal. Rasiak geeft een hoge lob. Garlet rent richting de bal. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Špoljarić geeft een lange en hoge pass. Rasiak kopt de bal weg. Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Garlet is nu in balbezit. Garlet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - HIS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 15%, HIS 85%.
Man United F.C - HIS 2:0

48e minuut.
Simoiu rent richting de bal. Simoiu geeft de bal voor. Garlet is nu in balbezit. Garlet schiet op doel. Gâlcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Špoljarić speelt de bal door. Simoiu rent richting de bal. Simoiu passt de bal zonder na te denken. Garlet rent richting de bal. Garlet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Brokowski passt de bal zonder na te denken. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Krzystek passt de bal in één keer door. Crivac rent richting de bal. Crivac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rasiak met een snelle inworp. Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac met een sublieme pass. Garlet is nu in balbezit. Garlet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Simoiu speelt de bal door. Špoljarić rent richting de bal. Špoljarić speelt de bal door. Simoiu rent richting de bal. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Rasiak met een sublieme pass. Špoljarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Špoljarić passt de bal met de wreef. Simoiu rent richting de bal. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - HIS 3:0

85e minuut.
Simoiu speelt de bal door. Crivac is nu in balbezit. Crivac met een sublieme pass. Rasiak rent richting de bal. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - HIS 4:0

87e minuut.
Brokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Špoljarić met een sublieme pass. Belfour met een sublieme pass. Garlet rent richting de bal. Garlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet passt de bal in één keer door. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 12%, HIS 88%.
Man United F.C - HIS 4:0