Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: WOJCIECHÓW Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
WOJCIECHÓW Aguardientosos FC
wa Tactiek BLUE
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 66.9
very good Schieten outstanding
adequate Passen very good
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Tejeda speelt de bal door. Carillo met een sublieme pass. Amat speelt de bal door. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Miski passt de bal met de wreef. Carrario is nu in balbezit. Carrario passt de bal zonder na te denken. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni bokst de bal weg.

22e minuut.
Casañas passt de bal zonder na te denken. Amat geeft een lange en hoge pass. Daar is Pochroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Amat met een sublieme pass. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski geeft een lange en hoge pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Amat heeft problemen om de bal te vangen. Amat met een sublieme pass. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Pochroń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met de inworp. Miski geeft de bal voor. Cuba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miski de bal. Miski probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Helanen speelt de bal door. Casañas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Helanen zal de hoekschop nemen. Jakubczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 68%, Aguardientosos FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOJCIECHÓW - Aguardientosos FC 0:0

47e minuut.
Casañas passt de bal zonder na te denken. Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba schiet op doel. Vaccaroni bokst de bal weg. Amat rent richting de bal. Amat geeft de bal voor. Vaccaroni bokst de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Aguardientosos FC 0:1

57e minuut.
Carillo passt de bal met de wreef. Daar is Miski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miski speelt de bal door. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amat zal de hoekschop nemen. Carrario kopt de bal weg. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Carrario passt de bal in één keer door. Amat rent richting de bal. Amat speelt de bal door. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Miski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miski geeft een lange en hoge pass. Amat geeft de bal voor. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Aguardientosos FC 0:2

69e minuut.
Miski geeft de bal voor. Amat rent richting de bal. Amat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cuba de bal. Cuba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Chitic komt het veld opgelopen. Skjærvold komt het veld opgelopen. Pútanko komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cuba controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Składak komt het veld opgelopen. Lago komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda geeft de bal voor. Klungelig pakt Vidal de bal. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amat is nu in balbezit. Amat geeft de bal voor. Lago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amat geeft een lange en hoge pass. Lago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Miski rent richting de bal. Miski passt de bal zonder na te denken. Cuba rent richting de bal. Cuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 82%, Aguardientosos FC 18%.
WOJCIECHÓW - Aguardientosos FC 0:2