Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jereatrico FC __BEŞİKTAŞK__
OA 523 Tactiek Finale
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 15
78.1 gemiddelde waardering 71.8
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


6e minuut.
Pettorossi probeert de bal aan de voet te houden. Rincón met een sublieme pass. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft de bal voor. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal. Stângă bokst de bal weg.

9e minuut.
Kłonowski is nu in balbezit. Kłonowski geeft de bal voor. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić draait met de bal, schiet en ... Duch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 1:0

16e minuut.
Kłonowski passt de bal met de wreef. Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż geeft de bal voor. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Roslan is nu in balbezit. Roslan met een sublieme pass. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Aşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Sassanguie probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft de bal voor. Patano springt en kopt de bal. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yasuda is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wielgus rent richting de bal. Wielgus geeft een hoge lob. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... Duch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 2:0

32e minuut.
Daar is Kotromanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassanguie probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft een hoge lob. Fichera springt en kopt de bal. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gaguinho probeert naar een medespeler te passen. Fichera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yasuda. Yasuda krijgt een gele kaart. Fichera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Valter bereikt de bal nog maar net als eerste. Valter speelt de bal door. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft de bal voor. Patano krijgt zijn hoofd ertegen. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 50%, __BEŞİKTAŞK__ 50%.
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 2:0

50e minuut.
Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roslan de bal. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Việt komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı heeft problemen om de bal te vangen. Ordubadlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Czwertyński met de inworp. Kłonowski rent richting de bal. Kłonowski geeft de bal voor. Margitay kopt de bal weg. Pettorossi geeft de bal voor. Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Aşkın rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Odrwąż neemt de hoekschop. Kotromanić springt en kopt de bal. Duch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 3:0

60e minuut.
Buitenspel voor Fichera. Goede buitenspelval van de verdediging. Janczarek komt het veld opgelopen. Wielgus neemt vlug de vrije trap. Roslan is nu in balbezit. Margitay onderschept slim de pass. Margitay schiet op doel. Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Margitay is nu in balbezit. Kotromanić controleert de bal met de borst. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 48%, __BEŞİKTAŞK__ 52%.
Jereatrico FC - __BEŞİKTAŞK__ 4:0