Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kopuzlar Stadyumu
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3780
KOPUZLAR FK Levski Sofia FC
Hayde uşaklar Tactiek 343
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten zeer goed
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


5e minuut.
Gonnet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türüker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Türüker onderschept slim de pass. Sağlamsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Sağlamsoy passt de bal in één keer door. Batty rent richting de bal. Batty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Közalan passt de bal in één keer door. Sağlamsoy met een sublieme pass. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev schiet op doel. Türksoylu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:1

22e minuut.
Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev speelt de bal door. Közalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalan haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Marcel onderschept slim de pass. Marcel passt de bal met de wreef. Daar is Yunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberyan verovert de bal door een tackle van achteren. Berberyan speelt de bal door. Batty rent richting de bal. Batty draait met de bal, schiet en ... Türksoylu bokst de bal weg.

27e minuut.
Nakayama speelt de bal door. Poddaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Poddaný geeft een lange en hoge pass. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev schiet op doel. Türksoylu bokst de bal weg.

32e minuut.
Komando geeft een hoge lob. Inworp. Sağlamsoy met een snelle inworp. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy passt de bal in één keer door. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fətullayev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nakayama geeft de bal voor. Sağlamsoy met een sublieme pass. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 58%, Levski Sofia FC 42%.
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:2

46e minuut.
Batty speelt de bal door. Daar is Fətullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunt onderschept slim de pass. Yunt schiet op doel. Loporto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Türüker met een sublieme pass. Başkomiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkomiser probeert naar een medespeler te passen. Yunt rent richting de bal. Yunt schiet op doel. Loporto bokst de bal weg.

59e minuut.
Yunt is nu in balbezit. Yunt speelt de bal door. Nakayama met een sublieme pass. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Közalan rent richting de bal. Közalan schiet op doel. Türksoylu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:3

64e minuut.
Nenehatunoğlu rent richting de bal. Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev passt de bal in één keer door. Közalan rent richting de bal. Közalan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Berberyan passt de bal zonder na te denken. Batty is nu in balbezit. Batty passt de bal in één keer door. Közalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corrales met de inworp. Fətullayev met een sublieme pass. Közalan is nu in balbezit. Közalan haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu bokst de bal weg. Batty rent richting de bal. Batty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 59%, Levski Sofia FC 41%.
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:4