Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mihaela Kara Arena Buzau
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5114
Kara Buzau Steaua Vitan
Hhmm Tactiek NOU 5
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.8 gemiddelde waardering 31
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


11e minuut.
Kengwe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bărbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu geeft een lange en hoge pass. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Vitan 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Powierża de bal. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bitar zijn tegenspeler op de grond. Bitar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Caminoli geeft een lange en hoge pass. Holca is nu in balbezit. Holca passt de bal met de wreef. Pârvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 30%, Steaua Vitan 70%.
Kara Buzau - Steaua Vitan 0:1

48e minuut.
Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wodarz de bal. Caminoli rent richting de bal. Caminoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rădoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bărbulescu met een snelle inworp. Brew is nu in balbezit. Brew geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brew bereikt de bal nog maar net als eerste. Brew passt de bal zonder na te denken. Condrò is nu in balbezit. Condrò schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Paliga rent richting de bal. Kengwe verovert de bal door een tackle van achteren. Kengwe geeft de bal voor. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pătru heeft problemen om de bal te vangen. Powierża rent richting de bal. Powierża draait met de bal, schiet en ... Pacholczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzaskalik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacholczyk kan de bal niet met de borst controleren. Condrò is nu in balbezit. Condrò draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Vitan 0:2

65e minuut.
Paranghel met een snelle inworp. Kengwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kengwe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Powierża de bal. Powierża haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Vitan 0:3

70e minuut.
Klungelig pakt Caminoli de bal. Niemyty probeert naar een medespeler te passen. Paliga probeert naar een medespeler te passen. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Brašanac met een sublieme pass. Klungelig pakt Pătru de bal. Condrò tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pătru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pătru kan niet meer verder spelen. Sportillo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu probeert naar een medespeler te passen. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Vitan 1:3

88e minuut.
Bărbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbulescu passt de bal zonder na te denken. Mâţea is nu in balbezit. Mâţea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 40%, Steaua Vitan 60%.
Kara Buzau - Steaua Vitan 1:3