Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: GreenOak Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2556
FC Górzno v2 ForLajfDajrekt
dobratakcica Tactiek 442
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 24.2
goed Schieten slecht
matig Passen matig
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik passt de bal in één keer door. Trepto speelt de bal door. Parakhnevich is nu in balbezit. Parakhnevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - ForLajfDajrekt 1:0

8e minuut.
Stosik passt de bal met de wreef. Kräuchi rent richting de bal. Kräuchi passt de bal zonder na te denken. Parakhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Parakhnevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dubuś geeft de bal voor. Kräuchi is nu in balbezit. Bakkati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kräuchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parakhnevich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - ForLajfDajrekt 2:0

22e minuut.
Parakhnevich kopt de bal weg. Stosik rent richting de bal. Kräuchi met een sublieme pass. Parakhnevich is nu in balbezit. Parakhnevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo met een sublieme pass. Parakhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Parakhnevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - ForLajfDajrekt 3:0

37e minuut.
Blacharz heeft problemen om de bal te vangen. Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik passt de bal in één keer door. Kräuchi rent richting de bal. Kräuchi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parakhnevich rent richting de bal. Parakhnevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - ForLajfDajrekt 4:0

39e minuut.
Stosik passt de bal in één keer door. Kräuchi rent richting de bal. Kräuchi met een sublieme pass. Parakhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Parakhnevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Patyczek speelt de bal door. Kräuchi probeert naar een medespeler te passen. Piórko probeert de bal aan de voet te houden. Stosik is nu in balbezit. Stosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Parakhnevich geeft de bal voor. Stosik rent richting de bal. Kräuchi met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 35%, ForLajfDajrekt 65%.
FC Górzno v2 - ForLajfDajrekt 4:0

46e minuut.
Drewno komt het veld opgelopen. Molski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto passt de bal in één keer door. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik schiet op doel. Patyczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Drewno controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wilkosz neemt vlug de vrije trap. Trepto kopt de bal weg. Stosik rent richting de bal. Kräuchi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Janecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fortuna met een snelle inworp. Molski rent richting de bal. Molski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fortuna is nu in balbezit. Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Wilkosz rent richting de bal. Drewno bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 39%, ForLajfDajrekt 61%.
FC Górzno v2 - ForLajfDajrekt 4:0