Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BKS Lechia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
BKS Lechia F.C DIAKATE
4-4-2 Tactiek attaque 1
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
56.7 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Daar is Esmat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esmat met een sublieme pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel. Mayol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - F.C DIAKATE 0:1

3e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal met de wreef. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka geeft de bal voor. Yiğitarslan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

11e minuut.
Yiğitarslan met een sublieme pass. Esmat is nu in balbezit. Esmat probeert naar een medespeler te passen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Moros onderschept slim de pass. Moros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Januszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esmat geeft een hoge lob. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Märtmaa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żółkowski met de inworp. Esmat is nu in balbezit. Esmat geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mazak is nu in balbezit. Mazak probeert naar een medespeler te passen. Squizzato rent richting de bal. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Regulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Regulewicz trapt de bal weg van het doel. Żółkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moros de bal onder controle te krijgen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Żółkowski passt de bal in één keer door. Esmat geeft een hoge lob. Moros probeert de bal met de borst te controleren. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Januszewski is nu in balbezit. Januszewski geeft een lange en hoge pass. Żółkowski probeert de bal aan de voet te houden. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Januszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McManaman komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Mazak geeft een hoge lob. McManaman kopt de bal weg. van der Doelen probeert de bal aan de voet te houden. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Moros probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muzyka zal de hoekschop nemen. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 79%, F.C DIAKATE 21%.
BKS Lechia - F.C DIAKATE 0:1

49e minuut.
Matsuo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karkowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Żółkowski met een sublieme pass. Esmat rent richting de bal. Esmat met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. Mayol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Moros geeft een hoge lob. Di Fronzo rent richting de bal. Matyja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matyja krijgt een gele kaart. Di Fronzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moros zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Daar is Yiğitarslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitarslan passt de bal met de wreef. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski geeft de bal voor. Domínguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domínguez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - F.C DIAKATE 0:2

79e minuut.
van der Doelen verovert de bal door een tackle van achteren. van der Doelen probeert naar een medespeler te passen. Mazak heeft problemen om de bal te vangen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 70%, F.C DIAKATE 30%.
BKS Lechia - F.C DIAKATE 0:2