Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OnlyWinners Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 680
OnlyWinners TJ Skaličan Praznov (ASS)
Attack Tactiek katastrofa
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juchár met een harde bal richting middenveld. Harmon kopt de bal weg. Kertiš is nu in balbezit. Kertiš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vavra is nu in balbezit. Vavra passt de bal zonder na te denken. Loula rent richting de bal. Loula haalt uit met een fantastische trap. Hajducký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:0

7e minuut.
Zedníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedníček geeft een hoge lob. Deško bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajko verovert de bal door een tackle van achteren. Fajko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Juchár trapt de bal weg van het doel. Mejerník kopt de bal weg. Daar is Fenčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajko is nu in balbezit. Fajko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:1

11e minuut.
Doeltrap. Juchár trapt de bal weg. Zedníček kopt de bal weg. Krišica rent richting de bal. Krišica haalt uit met een fantastische trap. Juchár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kalena geeft de bal voor. Kertiš probeert naar een medespeler te passen. Krišica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišica haalt uit met een fantastische trap. Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cicvok passt de bal zonder na te denken. Mejerník probeert naar een medespeler te passen. Krišica is nu in balbezit. Krišica schiet op doel. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:2

23e minuut.
Pohančeník rent richting de bal. Pohančeník passt de bal met de wreef. Fajko is nu in balbezit. Krišica is nu in balbezit. Krišica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Fajko de bal. Cicvok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvok probeert naar een medespeler te passen. Krišica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Krišica kopt de bal weg. Kertiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertiš passt de bal met de wreef. Krišica is nu in balbezit. Krišica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:3

29e minuut.
Repík is nu in balbezit. Repík probeert naar een medespeler te passen. Čermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertiš verovert de bal door een tackle van achteren. Kertiš schiet op doel. Juchár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:4

43e minuut.
Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavra passt de bal in één keer door. Baliak rent richting de bal. Loula onderschept slim de pass. Loula haalt uit met een fantastische trap. Hajducký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kojtila geeft een hoge lob. Daar is Račák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalena onderschept slim de pass. Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 74%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 26%.
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:4

46e minuut.
Cicvok passt de bal met de wreef. Kertiš rent richting de bal. Čermák is nu in balbezit. Kertiš onderschept slim de pass. Kertiš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Baliak verovert de bal door een tackle van achteren. Baliak geeft een lange en hoge pass. Cicvok kopt de bal weg. Krišica is nu in balbezit. Krišica draait met de bal, schiet en ... Juchár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:5

53e minuut.
Pohančeník onderschept slim de pass. Pohančeník geeft een lange en hoge pass. Fajko is nu in balbezit. Fajko haalt uit met een fantastische trap. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:6

55e minuut.
Pohančeník rent richting de bal. Pohančeník passt de bal in één keer door. Vavra rent richting de bal. Fajko verovert de bal door een tackle van achteren. Fajko draait met de bal, schiet en ... Juchár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Harmon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kojtila met een snelle inworp. Loula is nu in balbezit. Loula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Krišica draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deško de bal onder controle te krijgen. Kertiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertiš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:7

82e minuut.
Čermák is nu in balbezit. Kalena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čermák raakt geblesseerd tijdens het duel. Čermák met een snel genomen vrije trap. Kojtila geeft de bal voor. Mejerník heeft problemen om de bal te vangen. Loula bereikt de bal nog maar net als eerste. Loula draait met de bal, schiet en ... Hajducký bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 68%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 32%.
OnlyWinners - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:7