Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parque Palermo
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Adelante Palermo dada`s
xrs-1PS-ul Tactiek K-bis-poveri
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
64.9 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Colţan onderschept slim de pass. Amermann is nu in balbezit. Colţan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colţan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Hriniak heeft problemen om de bal te vangen. Ramut rent richting de bal. Ramut met een sublieme pass. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Budeš met een sublieme pass. Simmen is nu in balbezit. Simmen haalt uit met een fantastische trap. Agius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - dada`s 0:1

10e minuut.
Wyhowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski passt de bal met de wreef. Amermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Amermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri met een sublieme pass. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp draait met de bal, schiet en ... Küpfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adelante Palermo - dada`s 1:1

15e minuut.
Ramut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apreotesei komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Estop rent richting de bal. Estop passt de bal zonder na te denken. González Rey met een sublieme pass. Simmen rent richting de bal. Simmen draait met de bal, schiet en ... Agius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - dada`s 1:2

24e minuut.
Amermann speelt de bal door. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi passt de bal zonder na te denken. Simmen rent richting de bal. Simmen schiet op doel. Agius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen rent richting de bal. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen is nu in balbezit. Simmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - dada`s 1:3

34e minuut.
Budeš geeft een hoge lob. Estop kopt de bal weg. Daar is Becker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesp onderschept slim de pass. Hesp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valeriano rent richting de bal. Hesp is nu in balbezit. Hesp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - dada`s 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 50%, dada`s 50%.
Adelante Palermo - dada`s 2:3

46e minuut.
Nistor komt het veld opgelopen.

49e minuut.
González Rey passt de bal met de wreef. Amermann is nu in balbezit. Amermann probeert naar een medespeler te passen. Szamborski geeft de bal voor. Simmen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - dada`s 2:4

52e minuut.
Wyhowski passt de bal in één keer door. Szamborski rent richting de bal. Szamborski met een sublieme pass. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Becker geeft een hoge lob. Mazzocchi kopt de bal weg. Simmen is nu in balbezit. Simmen draait met de bal, schiet en ... Agius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - dada`s 2:5

59e minuut.
Berlingieri met een sublieme pass. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berlingieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlingieri met een sublieme pass. Hesp rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Budeš geeft een lange en hoge pass. Amermann is nu in balbezit. Amermann geeft de bal voor. Simmen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - dada`s 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 48%, dada`s 52%.
Adelante Palermo - dada`s 2:6