Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland U21 England U21
Puzätä_1 Tactiek ENG_433_MID_1
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 6
57.1 gemiddelde waardering 53.7
solide Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Watson is nu in balbezit. Balach verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler rent richting de bal. Mösler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - England U21 1:0

6e minuut.
Freedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freedman passt de bal met de wreef. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate geeft de bal voor. Noble maakt een snoekduik en kopt de bal. Boden bokst de bal weg.

10e minuut.
Noble is nu in balbezit. Boden met een sublieme pass. Hämpke kopt de bal weg. Grubb rent richting de bal. Grubb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Guzmann rent richting de bal. Guzmann geeft een hoge lob. Balach kopt de bal weg. Dall rent richting de bal. Dall geeft een lange en hoge pass. O`Connor bokst de bal weg.

25e minuut.
Beckһam met een sublieme pass. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmann. Guzmann krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sänger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beckһam. Sänger raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaltenecker met een snel genomen vrije trap. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vassell zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vassell moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vassell schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Mösler kopt de bal weg. Beckһam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dall. Dall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 51%, England U21 49%.
Deutschland U21 - England U21 1:0

46e minuut.
Land komt het veld opgelopen. Sousa komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Dall de bal. Sänger rent richting de bal. Woodgate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woodgate krijgt een gele kaart. Sänger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Träger komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Balach is nu in balbezit. O`Connor met een sublieme pass. Grubb kopt de bal weg. Di Canio rent richting de bal. Woodgate geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Singh komt het veld opgelopen. Kaffenberger komt het veld opgelopen. Kennedy komt het veld opgelopen. Rideout komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seger komt het veld opgelopen. Reckenbeil komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Garthoff verovert de bal door een tackle van achteren. Garthoff geeft de bal voor. Träger rent richting de bal. Träger schiet op doel. O`Connor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Träger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 44%, England U21 56%.
Deutschland U21 - England U21 1:0