Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ajax amsterdam Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 153
Ajax amsterdam FC CMAS
523 Tactiek moje
67% Balbezit 33%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
40.9 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Strzykalski passt de bal zonder na te denken. Harańczyk rent richting de bal. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 1:0

11e minuut.
Duro probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčouhal maakt een afschuwelijke overtreding. Vyčouhal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Havránek is nu in balbezit. Pascalin onderschept slim de pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Srb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 2:0

19e minuut.
Kužet kopt de bal weg. Skuldovský heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka met een sublieme pass. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 3:0

20e minuut.
Strzykalski met de inworp. Vyčouhal geeft de bal voor. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Srb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 4:0

31e minuut.
Pohanka geeft de bal voor. de Quintana is nu in balbezit. de Quintana met een sublieme pass. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Srb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Duro onderschept slim de pass. Duro geeft een hoge lob. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Srb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 5:0

37e minuut.
Klungelig pakt Svojtka de bal. Kužet rent richting de bal. Kužet passt de bal met de wreef. Harańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pohanka rent richting de bal. Pohanka geeft de bal voor. Drulák kopt de bal weg. Kužet rent richting de bal. Kužet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Strzykalski geeft de bal voor. de Quintana kopt de bal weg. Daar is Pohanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 25%, FC CMAS 75%.
Ajax amsterdam - FC CMAS 5:0

47e minuut.
Strzykalski passt de bal in één keer door. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin rent richting de bal. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kužet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kužet passt de bal in één keer door. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 6:0

50e minuut.
Kužet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kužet passt de bal zonder na te denken. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 7:0

52e minuut.
Kužet passt de bal in één keer door. Harańczyk is nu in balbezit. Klungelig pakt Harańczyk de bal. Harańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 8:0

55e minuut.
Srb trapt de bal weg van het doel. Včelička kopt de bal weg. Harańczyk is nu in balbezit. Daar is Harańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lizi is nu in balbezit. Lizi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro geeft een hoge lob. Kužet kopt de bal weg. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. Srb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lizi speelt de bal door. Pascalin rent richting de bal. Pascalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 9:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Včelička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šabach bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk draait met de bal, schiet en ... Srb bokst de bal weg.

73e minuut.
Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk passt de bal in één keer door. Daar is Lizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizi haalt uit met een fantastische trap. Srb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 10:0

86e minuut.
Drulák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vyčouhal heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax amsterdam - FC CMAS 11:0

90e minuut.
de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana geeft een lange en hoge pass. Rabyně heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax amsterdam 19%, FC CMAS 81%.
Ajax amsterdam - FC CMAS 11:0