Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCBkuba Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1510
FCBkuba gevor team 11
111 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Ourgios is nu in balbezit. Liliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Rasori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rasori krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Adamantidis de bal. Pitanga is nu in balbezit. Adamantidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pitanga raakt geblesseerd tijdens het duel. Knudsgaard kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cencig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - gevor team 11 1:0

10e minuut.
Rangel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liliyev met de inworp. Knudsgaard is nu in balbezit. Knudsgaard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ourgios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziliani rent richting de bal. Barchesi begaat een overtreding. Ziliani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziliani wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ziliani probeert naar een medespeler te passen. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios geeft een lange en hoge pass. Peyer maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Karonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafalakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Karonen geeft de bal voor. Inworp. Ourgios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ziliani de bal. Ziliani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rodighiéro speelt de bal door. Woś rent richting de bal. Woś passt de bal in één keer door. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 54%, gevor team 11 46%.
FCBkuba - gevor team 11 1:0

51e minuut.
Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori probeert naar een medespeler te passen. Sinclair rent richting de bal. Ziliani verovert de bal door een tackle van achteren. Ziliani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Karonen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziliani is nu in balbezit. Ziliani geeft een lange en hoge pass. Kafalakis bokst de bal weg.

61e minuut.
Gostin onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ourgios met de inworp. Klungelig pakt Ziliani de bal. Ziliani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Adamantidis rent richting de bal. Adamantidis geeft een hoge lob. Woś kopt de bal weg. Peyer rent richting de bal. Peyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ziliani rent richting de bal. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani rent richting de bal. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBkuba - gevor team 11 1:1

89e minuut.
Ziliani rent richting de bal. Barchesi verovert de bal door een tackle van achteren. Barchesi probeert naar een medespeler te passen. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 58%, gevor team 11 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCBkuba - gevor team 11 1:1