Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sharks Stadium(R)
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5870
S H A R K S RoKl Team
5212 Tactiek 532 wysoko
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.7 gemiddelde waardering 44.2
adequate Schieten good
good Passen good
average Verdedigen good


16e minuut.
Vilche passt de bal in één keer door. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić met een sublieme pass. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Filar kopt de bal weg. Wrocki probeert de bal aan de voet te houden. Fudali is nu in balbezit. Kićko onderschept slim de pass. Kićko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balaban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijić is nu in balbezit. Vişan rent richting de bal. Vişan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 37%, RoKl Team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S H A R K S - RoKl Team 0:0

46e minuut.
Kołodziejczak komt het veld opgelopen. Guruzeta komt het veld opgelopen. Sidorczuk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Filar speelt de bal door. Balaban geeft een hoge lob. Wrocki heeft problemen om de bal te vangen. Losna rent richting de bal. Losna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - RoKl Team 0:1

54e minuut.
Kołodziejczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balaban de bal. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel. Elie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Santasaari komt het veld opgelopen. Nistorescu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kocisz is nu in balbezit. Kocisz passt de bal zonder na te denken. Kołodziejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczak geeft een hoge lob. Spurna springt en kopt de bal. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elie met een sublieme pass. Filar kopt de bal weg. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - RoKl Team 0:2

67e minuut.
Kołodziejczak rent richting de bal. Kołodziejczak passt de bal met de wreef. Spurna rent richting de bal. Spurna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - RoKl Team 1:2

87e minuut.
Gamkrelidze geeft de bal voor. Spurna is nu in balbezit. Gamkrelidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamkrelidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 29%, RoKl Team 71%.
S H A R K S - RoKl Team 1:2