Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 01:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
madball AEK Chios
Fc1 Tactiek F
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 31.9
matig Schieten redelijk
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
House bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence rent richting de bal. Bleyenberg speelt de bal door. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gallatin speelt de bal door. Żwirko kopt de bal weg. Yeast rent richting de bal. Depp onderschept slim de pass. Depp schiet op doel. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Depp rent richting de bal. Pandurović rent richting de bal. Pandurović met een sublieme pass. Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bello passt de bal zonder na te denken. Yearwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Yearwood geeft een lange en hoge pass. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Fayette met een sublieme pass. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. Lyons probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:1

28e minuut.
Bleyenberg is nu in balbezit. Bleyenberg passt de bal met de wreef. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel. Lyons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Leary geeft de bal voor. de Paz kopt de bal weg. Daar is Stephenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potiguara rent richting de bal. Potiguara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Boone geeft de bal voor. Bojano rent richting de bal. de Paz onderschept slim de pass. de Paz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:2

37e minuut.
Bleyenberg is nu in balbezit. de Paz is nu in balbezit. de Paz passt de bal in één keer door. Potiguara rent richting de bal. Potiguara draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lawrence passt de bal in één keer door. Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko probeert naar een medespeler te passen. Depp is nu in balbezit. Depp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 57%, AEK Chios 43%.
madball - AEK Chios 0:2

48e minuut.
Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ... Ghiţă geeft een hoge lob. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Żwirko schiet op doel. Ghiţă probeert de bal aan de voet te houden. Depp rent richting de bal. Depp schiet op doel. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Boone passt de bal met de wreef. Pandurović speelt de bal door. Leary verovert de bal door een tackle van achteren. Graulund is nu in balbezit. Graulund geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Leary geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graulund met een snelle inworp. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 1:2

84e minuut.
Potiguara met een sublieme pass. Leary geeft de bal voor. Bojano controleert de bal met de borst. de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paz draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Yearwood is nu in balbezit. Yearwood geeft een hoge lob. Lyons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paz schiet op doel. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 49%, AEK Chios 51%.
madball - AEK Chios 1:2