Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 01:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
madball AEK Chios
Fc1 Tactiek F
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 31.3
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Yeast bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović passt de bal met de wreef. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Avery verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović passt de bal in één keer door. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pandurović passt de bal met de wreef. Depp rent richting de bal. Depp passt de bal zonder na te denken. Żwirko is nu in balbezit. Żwirko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stephenson geeft een lange en hoge pass. Potiguara heeft problemen om de bal te vangen. Potiguara probeert naar een medespeler te passen. de Paz is nu in balbezit. de Paz haalt uit met een fantastische trap. Gallatin bokst de bal weg.

13e minuut.
Bleyenberg met de inworp. de Paz rent richting de bal. Bojano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Paz raakt geblesseerd tijdens het duel. Potiguara neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallatin probeert naar een medespeler te passen. Avery probeert de bal met de borst te controleren. Pandurović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Depp rent richting de bal. Depp passt de bal zonder na te denken. Pandurović met een sublieme pass. Daar is Żwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żwirko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons geeft de bal voor. Klungelig pakt Yearwood de bal. Żwirko is nu in balbezit. Żwirko haalt uit met een fantastische trap. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Yeast rent richting de bal. Pandurović onderschept slim de pass. Pandurović passt de bal in één keer door. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 33%, AEK Chios 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madball - AEK Chios 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Yearwood de bal. Pandurović probeert naar een medespeler te passen. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ... Parke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 1:0

57e minuut.
Avery met een sublieme pass. de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paz passt de bal zonder na te denken. Daar is Potiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potiguara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Parke met een sublieme pass. Potiguara is nu in balbezit. House rent richting de bal. Potiguara onderschept slim de pass. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghiţă de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Graulund zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 2:0

69e minuut.
Graulund geeft een hoge lob. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg rent richting de bal. Bello onderschept slim de pass. Bello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Fayette geeft de bal voor. Boone heeft problemen om de bal te vangen. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara draait met de bal, schiet en ... Lyons probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko rent richting de bal. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 3:0

76e minuut.
Bojano geeft een lange en hoge pass. Pandurović kopt de bal weg. Depp rent richting de bal. Depp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Pandurović rent richting de bal. Pandurović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fayette de bal. Depp rent richting de bal. Depp schiet op doel. Parke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Boone kopt de bal weg. Lyons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Paz is nu in balbezit. de Paz haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 3:1

84e minuut.
Avery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bello is nu in balbezit. Bleyenberg probeert naar een medespeler te passen. Boone bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bello rent richting de bal. Bello passt de bal met de wreef. Bleyenberg speelt de bal door. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. Gallatin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 36%, AEK Chios 64%.
madball - AEK Chios 3:1