Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 01:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
madball AEK Chios
Fc1 Tactiek F
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 31.3
average Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Lyons geeft een lange en hoge pass. Bleyenberg kopt de bal weg. Bojano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Paz is nu in balbezit. de Paz draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Depp rent richting de bal. Depp geeft de bal voor. Bleyenberg kopt de bal weg. Klungelig pakt de Paz de bal. de Paz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Boone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović is nu in balbezit. Pandurović schiet op doel. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 1:0

18e minuut.
Żwirko schiet op doel. Ghiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graulund neemt de hoekschop. Depp kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fayette bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp verovert de bal door een tackle van achteren. Depp passt de bal zonder na te denken. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Potiguara is nu in balbezit. Potiguara met een sublieme pass. de Paz heeft problemen om de bal te vangen. de Paz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lyons de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
House geeft de bal voor. Graulund is nu in balbezit. Graulund passt de bal in één keer door. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ... Parke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is House, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fayette rent richting de bal. Fayette met een sublieme pass. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paz draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madball - AEK Chios 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 45%, AEK Chios 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madball - AEK Chios 1:1

50e minuut.
Fayette rent richting de bal. House begaat een overtreding. Fayette raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghiţă wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Boone de bal onder controle te krijgen. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 1:2

53e minuut.
Bleyenberg met een sublieme pass. Boone is nu in balbezit. Boone probeert naar een medespeler te passen. de Paz is nu in balbezit. de Paz schiet op doel. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pandurović rent richting de bal. Pandurović speelt de bal door. Graulund probeert naar een medespeler te passen. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ... Parke bokst de bal weg. Ghiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madball - AEK Chios 2:2

59e minuut.
Avery met de inworp. Bello met een sublieme pass. Żwirko rent richting de bal. Pandurović rent richting de bal. Pandurović probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 3:2

65e minuut.
Bleyenberg speelt de bal door. House geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ghiţă de bal onder controle te krijgen. Żwirko is nu in balbezit. Żwirko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Fayette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara verovert de bal door een tackle van achteren. Potiguara schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
House is nu in balbezit. Boone onderschept slim de pass. Boone passt de bal in één keer door. de Paz rent richting de bal. de Paz draait met de bal, schiet en ... Gallatin bokst de bal weg. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madball - AEK Chios 3:3

87e minuut.
Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paz verovert de bal door een tackle van achteren. de Paz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 50%, AEK Chios 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madball - AEK Chios 3:3