Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Cosacchia Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1246
FC Cosacchia trenzy
442 mio Tactiek Terza
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 35.3
adequate Schieten good
poor Passen average
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Pettoni geeft de bal voor. Costarella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carmellini de bal. Pezzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gallazzo trapt de bal weg van het doel. Berardone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borlini de bal onder controle te krijgen. Pezzato rent richting de bal. Pezzato schiet op doel. Gallazzo bokst de bal weg. Pezzato is nu in balbezit. Pezzato schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - trenzy 0:1

33e minuut.
Bištek is nu in balbezit. Bištek geeft de bal voor. Poratto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontaine is nu in balbezit. Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Poratto passt de bal met de wreef. Pezzato rent richting de bal. Salpietra is nu in balbezit. Pezzato verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzato schiet op doel. Gallazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Marturano geeft de bal voor. Bištek is nu in balbezit. Bištek geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tirelli neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Caiffa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salpietra rent richting de bal. Salpietra geeft een hoge lob. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sieradzki trapt de bal weg van het doel. Costarella rent richting de bal. Costarella probeert naar een medespeler te passen. Pezzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 64%, trenzy 36%.
FC Cosacchia - trenzy 0:1

62e minuut.
Tirelli is nu in balbezit. Tirelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Borlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzato rent richting de bal. Pezzato haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo bokst de bal weg. Pezzato is nu in balbezit. Gallazzo met een sublieme pass. Marturano kopt de bal weg. Pezzato rent richting de bal. Pezzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Caiffa met een sublieme pass. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine probeert naar een medespeler te passen. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marturano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiffa verovert de bal door een tackle van achteren. Caiffa geeft een hoge lob. Colonnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Colonnese geeft een lange en hoge pass. Sieradzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pezzato is nu in balbezit. Gastaldelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pezzato raakt geblesseerd tijdens het duel. Marturano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carmellini probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 53%, trenzy 47%.
FC Cosacchia - trenzy 0:1