Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC Ceahlaul _1919 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2063
FC Ceahlaul _1919 Valhalla AG
442 Tactiek ss
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună geeft een hoge lob. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap. Aguírrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 0:1

11e minuut.
Leyman rent richting de bal. Tiuca verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuca probeert naar een medespeler te passen. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună geeft een lange en hoge pass. Syrjäkoski heeft problemen om de bal te vangen. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Subocz met een sublieme pass. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski met een sublieme pass. Šikal is nu in balbezit. Šikal schiet op doel. Aguírrez bokst de bal weg. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski schiet op doel. Aguírrez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 0:2

22e minuut.
Sierotnik is nu in balbezit. Sierotnik probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bölöni de bal onder controle te krijgen. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Croitoru speelt de bal door. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal schiet op doel. Aguírrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Šikal probeert naar een medespeler te passen. Minciună rent richting de bal. Cimbru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cimbru krijgt een gele kaart. Minciună raakt geblesseerd tijdens het duel. Syrjäkoski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Aguírrez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Croitoru is nu in balbezit. Croitoru geeft de bal voor. Aguírrez speelt de bal door. Tiuca heeft problemen om de bal te vangen. Tiuca geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 0:3

39e minuut.
Tiuca kopt de bal weg. Klungelig pakt Syrjäkoski de bal. Syrjäkoski passt de bal met de wreef. Šikal is nu in balbezit. Šikal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Garlaschi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Di Felice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Felice met een sublieme pass. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ceahlaul _1919 70%, Valhalla AG 30%.
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 0:3

46e minuut.
Amorini is nu in balbezit. Amorini passt de bal met de wreef. Minciună speelt de bal door. Šikal rent richting de bal. Šikal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu met een sublieme pass. Šikal rent richting de bal. Šikal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 0:4

58e minuut.
Tiuca rent richting de bal. Tiuca speelt de bal door. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski schiet op doel. Aguírrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 0:5

61e minuut.
Syrjäkoski geeft de bal voor. Daar is Giambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bölöni is nu in balbezit. Syrjäkoski onderschept slim de pass. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu met een sublieme pass. Šikal rent richting de bal. Šikal schiet op doel. Aguírrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Tiuca met een snelle inworp. Subocz geeft de bal voor. Šikal is nu in balbezit. Šikal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Di Felice rent richting de bal. Rodziewicz onderschept slim de pass. Garlaschi is nu in balbezit. Rodziewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru geeft een hoge lob. Aguírrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šikal rent richting de bal. Šikal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 0:6

81e minuut.
Amorini passt de bal in één keer door. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Aguírrez trapt de bal weg van het doel. Garlaschi kopt de bal weg. Di Felice is nu in balbezit. Di Felice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 1:6

89e minuut.
Šikal passt de bal met de wreef. Daar is Syrjäkoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Garofali zijn tegenspeler op de grond. Syrjäkoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Măldărăşanu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ceahlaul _1919 51%, Valhalla AG 49%.
FC Ceahlaul _1919 - Valhalla AG 1:6