Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: sport-star Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3151
sport-star Jupanii Brasovului
V22 Tactiek 44b
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero geeft een hoge lob. Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu schiet op doel. Filipovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jupanii Brasovului 1:0

33e minuut.
Petriş rent richting de bal. Petriş passt de bal met de wreef. de Rooij is nu in balbezit. de Rooij draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malca de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Welcker zal de hoekschop nemen. Marenholcas met een sublieme pass. Pochwała bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij rent richting de bal. de Rooij haalt uit met een fantastische trap. Ljubojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 60%, Jupanii Brasovului 40%.
sport-star - Jupanii Brasovului 1:0

51e minuut.
Tošović onderschept slim de pass. Pochwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochwała passt de bal met de wreef. Petriş rent richting de bal. Petriş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sport-star - Jupanii Brasovului 1:1

52e minuut.
Welcker rent richting de bal. Welcker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alexe de bal. Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Alexandru geeft een hoge lob. Pulpescu rent richting de bal. Tătărescu onderschept slim de pass. Tătărescu haalt uit met een fantastische trap. Filipovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jupanii Brasovului 2:1

56e minuut.
Klungelig pakt Petriş de bal. Potiguara is nu in balbezit. Tătărescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tătărescu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Malca geeft de bal voor. Pulpescu heeft problemen om de bal te vangen. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu schiet op doel. Filipovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jupanii Brasovului 3:1

76e minuut.
Alexe geeft een lange en hoge pass. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Welcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban onderschept slim de pass. Balaban geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pochwała rent richting de bal. Tošović verovert de bal door een tackle van achteren. Tošović geeft de bal voor. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu schiet op doel. Filipovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - Jupanii Brasovului 4:1

88e minuut.
Alexandru geeft een hoge lob. Daar is Tătărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulpescu is nu in balbezit. Pitu onderschept slim de pass. Pitu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 54%, Jupanii Brasovului 46%.
sport-star - Jupanii Brasovului 4:1