Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Suszki Susza Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1942
Suszki Susza KS Mrozy
41212 off Tactiek 433
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 32.3
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Szabolcska met een sublieme pass. de Brauwer speelt de bal door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Banasik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Robakiewicz is nu in balbezit. Szabolcska verovert de bal door een tackle van achteren. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Damnik trapt de bal weg van het doel. de Brauwer kopt de bal weg. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
de Brauwer kopt de bal weg. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria speelt de bal door. Klungelig pakt Wawrzak de bal. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
de Brauwer speelt de bal door. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik is nu in balbezit. Iraheta Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - KS Mrozy 1:0

17e minuut.
Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Banasik verovert de bal door een tackle van achteren. Banasik probeert naar een medespeler te passen. Szabolcska heeft problemen om de bal te vangen. Szabolcska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trabucchi geeft een lange en hoge pass. Wawrzak kan de bal niet met de borst controleren. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - KS Mrozy 2:0

20e minuut.
Tylak heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Robakiewicz ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Robakiewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Iraheta Sanabria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iraheta Sanabria zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - KS Mrozy 3:0

23e minuut.
Banasik geeft een hoge lob. Trabucchi met een sublieme pass. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Damnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - KS Mrozy 4:0

26e minuut.
Szabolcska rent richting de bal. Wawrzak rent richting de bal. Szabolcska rent richting de bal. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iraheta Sanabria rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
de Brauwer met een sublieme pass. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska passt de bal in één keer door. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Damnik bokst de bal weg. Iraheta Sanabria is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
de Brauwer speelt de bal door. Klungelig pakt Trabucchi de bal. Trabucchi speelt de bal door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Damnik probeert naar een medespeler te passen. Fuzileiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Wawrzak de bal. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suszki Susza 15%, KS Mrozy 85%.
Suszki Susza - KS Mrozy 4:0

47e minuut.
Tylak is nu in balbezit. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer geeft een lange en hoge pass. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Trabucchi speelt de bal door. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz begaat een overtreding. Grędkiewicz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Trabucchi speelt de bal door. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak passt de bal met de wreef. Szabolcska heeft problemen om de bal te vangen. Szabolcska probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szabolcska rent richting de bal. Wawrzak rent richting de bal. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Banasik geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Brauwer met een snelle inworp. Trabucchi rent richting de bal. Trabucchi met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szabolcska controleert de bal met de borst. Trabucchi is nu in balbezit. Trabucchi speelt de bal door. Iraheta Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - KS Mrozy 5:0

58e minuut.
Iraheta Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Wawrzak is nu in balbezit. Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak onderschept slim de pass. Wawrzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Paepe verovert de bal door een tackle van achteren. Paepe speelt de bal door. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - KS Mrozy 6:0

60e minuut.
Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak passt de bal in één keer door. Szabolcska speelt de bal door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro onderschept slim de pass. Fuzileiro speelt de bal door. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Balcewicz onderschept slim de pass. Trabucchi onderschept slim de pass. Trabucchi speelt de bal door. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wawrzak de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska speelt de bal door. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trabucchi passt de bal zonder na te denken. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska met een sublieme pass. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Iraheta Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Iraheta Sanabria passt de bal zonder na te denken. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - KS Mrozy 7:0

76e minuut.
Wawrzak rent richting de bal. Szabolcska is nu in balbezit. Wawrzak speelt de bal door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Paepe is nu in balbezit. Trabucchi rent richting de bal. Trabucchi speelt de bal door. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suszki Susza - KS Mrozy 8:0

82e minuut.
García de Antona verovert de bal door een tackle van achteren. Fuzileiro onderschept slim de pass. Fuzileiro speelt de bal door. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suszki Susza 14%, KS Mrozy 86%.
Suszki Susza - KS Mrozy 8:0