Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCLeakCity Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 883
FCLeakCity Bone Shakers
jako taka Tactiek siabada
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 34.6
adequate Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Abad rent richting de bal. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente geeft de bal voor. Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ... Mazoń bokst de bal weg.

18e minuut.
Artunç geeft een lange en hoge pass. Scicolone is nu in balbezit. Scicolone speelt de bal door. Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev schiet op doel. Mazoń bokst de bal weg.

21e minuut.
Wyrwas geeft een lange en hoge pass. Zhuravlev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chroustal. Chroustal krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Panerati trapt de bal weg van het doel. Scicolone kopt de bal weg. Daar is Intraprendente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Bone Shakers 1:0

27e minuut.
Artunç geeft een hoge lob. Inworp. Discepoli met een snelle inworp. Silveiro rent richting de bal. Silveiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chroustal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad onderschept slim de pass. Abad probeert naar een medespeler te passen. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pepe geeft de bal voor. Discepoli kopt de bal weg. Panerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro onderschept slim de pass. Silveiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Artunç probeert naar een medespeler te passen. Zhuravlev is nu in balbezit. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 37%, Bone Shakers 63%.
FCLeakCity - Bone Shakers 1:0

58e minuut.
Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev probeert naar een medespeler te passen. Silveiro heeft problemen om de bal te vangen. Silveiro haalt uit met een fantastische trap. Panerati probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Discepoli zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bobô de bal. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Alliati speelt de bal door. Discepoli is nu in balbezit. Discepoli speelt de bal door. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Artunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Artunç passt de bal met de wreef. Bobô rent richting de bal. Zhuravlev onderschept slim de pass. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ardemanni is nu in balbezit. Bârlădeanu onderschept slim de pass. Wyrwas is nu in balbezit. Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Artunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô passt de bal met de wreef. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 37%, Bone Shakers 63%.
FCLeakCity - Bone Shakers 1:0