Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gościęcin FC FC Mangol
532test Tactiek 大統領
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi draait met de bal, schiet en ... Berlusconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - FC Mangol 1:0

11e minuut.
Laffely is nu in balbezit. Laffely geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Hoye zal de hoekschop nemen. Colturi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bronskowski speelt de bal door. van Hoye heeft problemen om de bal te vangen. van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Viskari is nu in balbezit. Viskari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Laffely geeft een lange en hoge pass. van Hoye rent richting de bal. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colturi de bal. Colturi draait met de bal, schiet en ... Berlusconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is Matiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cani speelt de bal door. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. Grzybek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Laffely passt de bal zonder na te denken. Frakiewicz rent richting de bal. Met opzet legt Viskari zijn tegenspeler op de grond. Viskari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 54%, FC Mangol 46%.
Gościęcin FC - FC Mangol 1:0

48e minuut.
van Hoye passt de bal in één keer door. Daar is Colturi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cani geeft een hoge lob. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. Grzybek bokst de bal weg.

50e minuut.
Colturi is nu in balbezit. Fontana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colturi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Hoye zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colturi is nu in balbezit. Colturi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Frakiewicz rent richting de bal. Frakiewicz passt de bal met de wreef. Cani probeert naar een medespeler te passen. Sadek geeft de bal voor. Abrahim springt en kopt de bal. Grzybek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Grumezea geeft een lange en hoge pass. Uchiyama kopt de bal weg. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim schiet op doel. Grzybek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gościęcin FC - FC Mangol 1:1

61e minuut.
Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colturi raakt geblesseerd tijdens het duel. van Hoye met een snel genomen vrije trap. Viskari maakt een snoekduik en kopt de bal. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colturi rent richting de bal. Colturi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - FC Mangol 2:1

71e minuut.
van Hoye met een sublieme pass. Mall rent richting de bal. Mall speelt de bal door. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari schiet op doel. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Matiku is nu in balbezit. Cani rent richting de bal. Cani geeft een lange en hoge pass. Daar is Abrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrahim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 46%, FC Mangol 54%.
Gościęcin FC - FC Mangol 2:1