Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Il Campo di Pomodorini
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4299
Pizza & Pasta K.S. Wiocha
Gambas e kutas Tactiek 541 wąsko
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 28.5
solid Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Tylka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijarczyk met de inworp. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec geeft een hoge lob. Słowiński bokst de bal weg. Wroński maakt een snoekduik en kopt de bal. Słowiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - K.S. Wiocha 1:0

11e minuut.
Łysik geeft een lange en hoge pass. Staniek rent richting de bal. Staniek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fordamski de bal. Fordamski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Staniek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fijarczyk. Fijarczyk krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tylka probeert de bal aan de voet te houden. Morda is nu in balbezit. Fijarczyk speelt de bal door. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Wroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelka onderschept slim de pass. Met opzet legt Staniek zijn tegenspeler op de grond. Staniek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Klungelig pakt Fijarczyk de bal. Fijarczyk passt de bal in één keer door. Morda rent richting de bal. Wroński is nu in balbezit. Wroński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Słowiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dróżdż passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Budka de bal onder controle te krijgen. Miękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Miękus draait met de bal, schiet en ... Basiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pizza & Pasta - K.S. Wiocha 1:1

43e minuut.
Łysik kopt de bal weg. Klungelig pakt Laskowiec de bal. Matlak is nu in balbezit. Laskowiec onderschept slim de pass. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 46%, K.S. Wiocha 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizza & Pasta - K.S. Wiocha 1:1

52e minuut.
Fordamski met de inworp. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec passt de bal in één keer door. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Basiaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fijarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijarczyk probeert naar een medespeler te passen. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Buk kopt de bal weg. Tylka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński rent richting de bal. Wroński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 50%, K.S. Wiocha 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizza & Pasta - K.S. Wiocha 1:1