Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sabotasje KS Aluminium Konin
dafcio Tactiek Kerson2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 39.4
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


14e minuut.
Tocarciuc speelt de bal door. Mándi is nu in balbezit. Kotuniak begaat een overtreding. Kotuniak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Iturrino verovert de bal door een tackle van achteren. Iturrino speelt de bal door. Tsouras speelt de bal door. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klepacki met een sublieme pass. Rouault rent richting de bal. Boutonet verovert de bal door een tackle van achteren. Boutonet geeft een hoge lob. Urbanowicz springt en kopt de bal. Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - KS Aluminium Konin 1:0

20e minuut.
Tsouras speelt de bal door. Ramadan rent richting de bal. Ramadan passt de bal in één keer door. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsouras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urbanowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - KS Aluminium Konin 2:0

24e minuut.
Urbanowicz rent richting de bal. Mándi probeert naar een medespeler te passen. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - KS Aluminium Konin 3:0

29e minuut.
Tsouras speelt de bal door. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan met een sublieme pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ramadan heeft problemen om de bal te vangen. Grzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzelak geeft een lange en hoge pass. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Urbanowicz rent richting de bal. Coruja is nu in balbezit. Urbanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - KS Aluminium Konin 4:0

45e minuut.
Doeltrap. Vigier komt het veld opgelopen. bin Hassano komt het veld opgelopen. Niemczycki komt het veld opgelopen. Kielar komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Boutonet verovert de bal door een tackle van achteren. Śruba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iturrino. Śruba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kotuniak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 50%, KS Aluminium Konin 50%.
Fc Sabotasje - KS Aluminium Konin 4:0

49e minuut.
Vigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc met een sublieme pass. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karcılı komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Iturrino met een sublieme pass. Klungelig pakt Vigier de bal. Vigier passt de bal met de wreef. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Niemczycki kopt de bal weg. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras geeft een hoge lob. Urbanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klepacki met een sublieme pass. Klungelig pakt Jelec de bal. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tsouras is nu in balbezit. Tsouras passt de bal met de wreef. bin Hassano is nu in balbezit. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - KS Aluminium Konin 5:0

80e minuut.
Grzelak is nu in balbezit. bin Hassano verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassano passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Iturrino geeft een hoge lob. Coruja met een sublieme pass. Tocarciuc heeft problemen om de bal te vangen. Tocarciuc speelt de bal door. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 44%, KS Aluminium Konin 56%.
Fc Sabotasje - KS Aluminium Konin 5:0