Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Pitch Please Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3108
Pitch Please U CRAIOVA maxima
Alfa 0.06b Tactiek fuck
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.7 gemiddelde waardering 47.7
matig Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen solide


9e minuut.
Delmulle is nu in balbezit. Livre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delmulle raakt geblesseerd tijdens het duel. Giovennazzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szerencsi maakt een snoekduik en kopt de bal. Quisipilina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nanu is nu in balbezit. Delmulle verovert de bal door een tackle van achteren. Delmulle passt de bal in één keer door. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Giovennazzi heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki passt de bal met de wreef. Taczkowski is nu in balbezit. Taczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - U CRAIOVA maxima 1:0

16e minuut.
Szerencsi is nu in balbezit. Moscati is nu in balbezit. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Quisipilina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Jagiełło passt de bal met de wreef. Giovennazzi met een sublieme pass. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. Opiela probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Giovennazzi met een sublieme pass. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagiełło geeft een hoge lob. Szerencsi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu heeft problemen om de bal te vangen. Udroiu met een sublieme pass. Delmulle is nu in balbezit. Delmulle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Jagiełło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagiełło speelt de bal door. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pitch Please - U CRAIOVA maxima 1:1

37e minuut.
Udroiu speelt de bal door. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hordecki rent richting de bal. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Szerencsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trybuła kopt de bal weg. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu met een sublieme pass. Delmulle is nu in balbezit. Delmulle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi geeft de bal voor. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 70%, U CRAIOVA maxima 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pitch Please - U CRAIOVA maxima 1:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jagiełło controleert de bal met de borst. Jagiełło geeft de bal voor. Szerencsi maakt een snoekduik en kopt de bal. Quisipilina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Jagiełło probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giovennazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovennazzi passt de bal met de wreef. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Moscati met een sublieme pass. Thuận Thành geeft de bal voor. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi onderschept slim de pass. Giovennazzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jagiełło kopt de bal weg. Giovennazzi is nu in balbezit. Giovennazzi passt de bal in één keer door. Delmulle bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmulle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quisipilina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - U CRAIOVA maxima 1:2

80e minuut.
Osman kopt de bal weg. Delmulle rent richting de bal. Gmitrzuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delmulle raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szerencsi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - U CRAIOVA maxima 1:3

86e minuut.
Klungelig pakt Delmulle de bal. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmulle begaat een overtreding. Delmulle krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Osman de bal. Osman met een sublieme pass. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 63%, U CRAIOVA maxima 37%.
Pitch Please - U CRAIOVA maxima 1:3