Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drunken Elephants FCTheBlade
4-2-3-1 breed Tactiek NewModded
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.6 gemiddelde waardering 62.5
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Kobiela met een snelle inworp. Käsler is nu in balbezit. Käsler geeft de bal voor. Grabulosa krijgt zijn hoofd ertegen. Colpaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 0:1

2e minuut.
Brigato passt de bal zonder na te denken. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland passt de bal met de wreef. Paczos is nu in balbezit. Paczos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Scalat de bal onder controle te krijgen. Przystupa geeft een hoge lob. Ţirtea heeft problemen om de bal te vangen. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Bzdęga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Scalat probeert de bal met de borst te controleren. Bzdęga is nu in balbezit. Scalat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scalat krijgt een gele kaart. Bzdęga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bzdęga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 0:2

17e minuut.
Przystupa passt de bal zonder na te denken. Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţirtea. Ţirtea krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Käsler neemt de hoekschop. Bzdęga springt en kopt de bal. Colpaert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 0:3

28e minuut.
Wergeland passt de bal met de wreef. Esposito geeft een hoge lob. Daar is Kelečić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brigato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brigato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Habers speelt de bal door. Wergeland geeft de bal voor. Paczos is nu in balbezit. Paczos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 1:3

33e minuut.
Przystupa passt de bal zonder na te denken. Daar is Grabulosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyajyan. Grabulosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Käsler komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 1:4

34e minuut.
Wergeland rent richting de bal. Wergeland geeft een lange en hoge pass. Brigato kopt de bal weg. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Paczos rent richting de bal. Vaccu rent richting de bal. Paczos verovert de bal door een tackle van achteren. Paczos schiet op doel. Lavanya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 2:4

39e minuut.
Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa passt de bal met de wreef. Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabulosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 56%, FCTheBlade 44%.
Drunken Elephants - FCTheBlade 2:5

49e minuut.
Boyajyan kopt de bal weg. Brigato is nu in balbezit. Kelečić verovert de bal door een tackle van achteren. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 3:5

52e minuut.
Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan speelt de bal door. Ţirtea speelt de bal door. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Lavanya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Colpaert speelt de bal door. Grava speelt de bal door. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela geeft de bal voor. Grabulosa krijgt zijn hoofd ertegen. Colpaert bokst de bal weg. Bzdęga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 3:6

71e minuut.
Esposito geeft een hoge lob. Paczos is nu in balbezit. Khắc Tuấn rent richting de bal. Paczos onderschept slim de pass. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Lavanya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Colpaert met een harde bal richting middenveld. Grava probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kobiela de bal. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wergeland passt de bal in één keer door. Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Paczos is nu in balbezit. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Lavanya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 4:6

89e minuut.
Esposito met de inworp. Wergeland met een sublieme pass. Boyajyan met een sublieme pass. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FCTheBlade 5:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 50%, FCTheBlade 50%.
Drunken Elephants - FCTheBlade 5:6