Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Pelikany Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3032
Pelikany Huragan Wojska
moja6 Tactiek 442 v3.1
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 35.7
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Quốc Văn is nu in balbezit. Kneis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Văn. Kneis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Briscariu passt de bal zonder na te denken. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert passt de bal in één keer door. Ferrin is nu in balbezit. Ferrin geeft een hoge lob. Lavín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Żołądek probeert naar een medespeler te passen. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley passt de bal zonder na te denken. Cira is nu in balbezit. Cira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Duma speelt de bal door. Ilioara rent richting de bal. Brood probeert naar een medespeler te passen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gibert speelt de bal door. Ripley rent richting de bal. Ripley passt de bal in één keer door. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ferrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrin geeft een hoge lob. Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ferrin speelt de bal door. Ripley speelt de bal door. Cira rent richting de bal. Cira haalt uit met een fantastische trap. Lavín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Huragan Wojska 1:0

28e minuut.
Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek passt de bal met de wreef. Ferrin speelt de bal door. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Huragan Wojska 2:0

34e minuut.
Kneis geeft de bal voor. Farrow heeft problemen om de bal te vangen. Cira is nu in balbezit. Cira schiet op doel. Lavín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Huragan Wojska 3:0

42e minuut.
Brood probeert naar een medespeler te passen. Ripley is nu in balbezit. Ripley met een sublieme pass. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 28%, Huragan Wojska 72%.
Pelikany - Huragan Wojska 3:0

48e minuut.
Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley geeft een hoge lob. Ferrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrin geeft een hoge lob. Ilioara springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ripley met de inworp. Cira rent richting de bal. Cira haalt uit met een fantastische trap. Lavín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Huragan Wojska 4:0

58e minuut.
Nava kan de bal niet met de borst controleren. Duma rent richting de bal. Duma passt de bal met de wreef. Cira is nu in balbezit. Cira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ripley verovert de bal door een tackle van achteren. Ripley speelt de bal door. Farrow rent richting de bal. Cira verovert de bal door een tackle van achteren. Cira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Ferrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrin geeft een lange en hoge pass. Duma krijgt zijn hoofd ertegen. Farrow probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferrin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira schiet op doel. Lavín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Ripley passt de bal in één keer door. Daar is Cira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem met een sublieme pass. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira draait met de bal, schiet en ... Lavín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Cira passt de bal met de wreef. Ripley rent richting de bal. Ripley geeft een hoge lob. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Huragan Wojska 5:0

81e minuut.
Kneis speelt de bal door. Ferrin rent richting de bal. Ferrin passt de bal zonder na te denken. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara schiet op doel. Lavín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

83e minuut.
Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley met een sublieme pass. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira draait met de bal, schiet en ... Lavín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Huragan Wojska 6:0

86e minuut.
Ferrin met een sublieme pass. Klungelig pakt Duma de bal. Duma met een sublieme pass. Cira is nu in balbezit. Cira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Huragan Wojska 7:0

89e minuut.
Ripley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Briscariu de bal. Cira is nu in balbezit. Cira schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 26%, Huragan Wojska 74%.
Pelikany - Huragan Wojska 7:0