Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Brigade FC Masters of Elam
REVOLUTION v3 Tactiek OFENS MAX
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 34.7
redelijk Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Wodecki met een sublieme pass. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz rent richting de bal. Bureić verovert de bal door een tackle van achteren. Bureić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Maruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrovski speelt de bal door. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Eftene kopt de bal weg. Neguţescu heeft problemen om de bal te vangen. Wielgusiak is nu in balbezit. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Masters of Elam 1:0

7e minuut.
Maruszewski rent richting de bal. Tabidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maruszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wodecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wistemo is nu in balbezit. Wistemo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Brigade FC - Masters of Elam 1:1

12e minuut.
Ostrovski geeft de bal voor. Inworp. Maruszewski met een snelle inworp. Wistemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wistemo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jošić rent richting de bal. Jošić passt de bal zonder na te denken. Neguţescu is nu in balbezit. Bureić rent richting de bal. Bureić haalt uit met een fantastische trap. Abay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Masters of Elam 2:1

18e minuut.
Cladera geeft de bal voor. Inworp. Krzyżanowski met een snelle inworp. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Abay bokst de bal weg.

20e minuut.
Tabidze passt de bal zonder na te denken. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Neguţescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Waleski de bal. Neguţescu rent richting de bal. Bureić rent richting de bal. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski haalt uit met een fantastische trap. Abay bokst de bal weg. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Masters of Elam 3:1

35e minuut.
Wielgusiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruszewski passt de bal met de wreef. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Krzyżanowski is nu in balbezit. Krzyżanowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wielgusiak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - Masters of Elam 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Brigade FC 30%, Masters of Elam 70%.
Red Brigade FC - Masters of Elam 4:1

46e minuut.
Boltun komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bureić stond buitenspel. Waleski neemt vlug de vrije trap. Wistemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wistemo schiet op doel. Gajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Abay met een harde bal richting middenveld. Wistemo kopt de bal weg. Klungelig pakt Boltun de bal. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lewera rent richting de bal. Lewera geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz speelt de bal door. Wistemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wistemo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Jošić passt de bal met de wreef. Krzyżanowski rent richting de bal. Krzyżanowski geeft de bal voor. Jošić rent richting de bal. Jošić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ostrovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maruszewski met de inworp. Wistemo heeft problemen om de bal te vangen. Wistemo geeft een hoge lob. Gajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Brigade FC 42%, Masters of Elam 58%.
Red Brigade FC - Masters of Elam 4:1