Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Baphomet's Throne
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 950
coldfear Stroszek Elita
mambałaga Tactiek Elita
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 43.2
zeer goed Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Daar is Bennett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennett geeft de bal voor. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Domide onderschept slim de pass. Domide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Cikán rent richting de bal. Dakessyan maakt een afschuwelijke overtreding. Dakessyan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zuncheddu de bal. Zuncheddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Stroszek Elita 1:0

25e minuut.
Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Zuncheddu rent richting de bal. Iervini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu onderschept slim de pass. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. Zlatev bokst de bal weg. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. Zlatev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Stroszek Elita 2:0

32e minuut.
Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu passt de bal zonder na te denken. Iervini rent richting de bal. Dakessyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dakessyan schiet op doel. Zlatev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Dakessyan speelt de bal door. Iervini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu onderschept slim de pass. Zuncheddu schiet op doel. Zlatev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Stroszek Elita 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 35%, Stroszek Elita 65%.
coldfear - Stroszek Elita 3:0

58e minuut.
Cikán met een sublieme pass. Hoàng Quân speelt de bal door. Bennett rent richting de bal. Bennett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Stroszek Elita 3:1

60e minuut.
Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan onderschept slim de pass. Hoàng Quân tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dakessyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Stolarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zlatev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Stroszek Elita 4:1

62e minuut.
Bennett is nu in balbezit. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wędzyński. Wędzyński krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Spasojević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandecki met de inworp. Bennett rent richting de bal. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tandecki is nu in balbezit. Tandecki passt de bal in één keer door. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui bokst de bal weg.

78e minuut.
Deja kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiełnia de bal. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ... Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Stroszek Elita 4:2

85e minuut.
Muńoz passt de bal in één keer door. Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja geeft een lange en hoge pass. Dakessyan kan de bal niet met de borst controleren. Dakessyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 47%, Stroszek Elita 53%.
coldfear - Stroszek Elita 4:2