Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena sKopana
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3984
MA Cest Caesar mensky hensky
202406 Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 29.7
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Nuha met een sublieme pass. Zagórny is nu in balbezit. Zagórny geeft een lange en hoge pass. Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
López de Quintana met de inworp. Fąk geeft de bal voor. Daar is Seijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. Calandrello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Fąk passt de bal in één keer door. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal met de wreef. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rothenbach geeft een hoge lob. Velicu kopt de bal weg. Daar is Mysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik haalt uit met een fantastische trap. Guzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Wadas met een sublieme pass. Velicu is nu in balbezit. Met opzet legt Prusak zijn tegenspeler op de grond. Prusak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Velicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nuha met een snel genomen vrije trap. Mysiak heeft problemen om de bal te vangen. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik haalt uit met een fantastische trap. Guzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - mensky hensky 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MA Cest Caesar 55%, mensky hensky 45%.
MA Cest Caesar - mensky hensky 1:0

48e minuut.
Ülkü passt de bal zonder na te denken. Fąk rent richting de bal. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Calandrello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Seijas de bal. Wadas geeft de bal voor. Chocimierski is nu in balbezit. Chocimierski draait met de bal, schiet en ... Guzman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - mensky hensky 2:0

57e minuut.
Jędrzejczak neemt vlug de vrije trap. Andruchów bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów passt de bal in één keer door. Rothenbach is nu in balbezit. Rothenbach geeft een lange en hoge pass. Paal! Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Chocimierski rent richting de bal. Chocimierski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Zagórny de bal. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Gołyga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gołyga krijgt een gele kaart. Rogoziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdivieso legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - mensky hensky 2:1

67e minuut.
Mysiak heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejczak rent richting de bal. Rychlik onderschept slim de pass. Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski schiet op doel. Guzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pinceli onderschept slim de pass. Pinceli geeft de bal voor. Klungelig pakt Wadas de bal. Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Klungelig pakt Prusak de bal. Prusak met een sublieme pass. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Seijas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zagórny passt de bal met de wreef. Guzman probeert naar een medespeler te passen. Nuha probeert naar een medespeler te passen. Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MA Cest Caesar 56%, mensky hensky 44%.
MA Cest Caesar - mensky hensky 2:1