Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Puzzonese F.C. Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Puzzonese F.C. Adelante Palermo
Asd Tactiek xrs-1PS-ul
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65.7 gemiddelde waardering 62.8
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Pelenis met een sublieme pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kojić. Kojić krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Giménez geeft een lange en hoge pass. Hesp is nu in balbezit. Kojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić haalt uit met een fantastische trap. Strejlau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - Adelante Palermo 0:1

22e minuut.
Berlingieri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foldyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pelenis passt de bal in één keer door. Roşu rent richting de bal. Roşu met een sublieme pass. Guseinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puzzonese F.C. - Adelante Palermo 1:1

39e minuut.
Hriniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roşu met de inworp. Pelenis is nu in balbezit. Pelenis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guseinov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - Adelante Palermo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 34%, Adelante Palermo 66%.
Puzzonese F.C. - Adelante Palermo 2:1

51e minuut.
Valeriano is nu in balbezit. Revert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseinov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guseinov krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Hriniak geeft een lange en hoge pass. Kojić rent richting de bal. Ossowski begaat een overtreding. Kojić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kojić kan niet meer verder spelen. Madarász komt het veld opgelopen. Colţan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giménez is nu in balbezit. Giménez schiet op doel. Strejlau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano passt de bal in één keer door. Hesp rent richting de bal. Hesp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puzzonese F.C. - Adelante Palermo 2:2

63e minuut.
Masci speelt de bal door. Bilotto rent richting de bal. Valeriano verovert de bal door een tackle van achteren. Valeriano haalt uit met een fantastische trap. Strejlau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - Adelante Palermo 2:3

67e minuut.
Hesp is nu in balbezit. Ceniceros verovert de bal door een tackle van achteren. Berlingieri onderschept slim de pass. Berlingieri haalt uit met een fantastische trap. Strejlau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - Adelante Palermo 2:4

70e minuut.
Pelenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelenis passt de bal in één keer door. Serrano rent richting de bal. Guseinov rent richting de bal. Guseinov schiet op doel. Agius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ossowski geeft de bal voor. Revert geeft een lange en hoge pass. Valeriano is nu in balbezit. Hesp rent richting de bal. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Madarász geeft een hoge lob. Bilotto kopt de bal weg. Madarász is nu in balbezit. Madarász geeft een hoge lob. Hesp kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Strejlau bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bilotto onderschept slim de pass. Bilotto geeft de bal voor. Inworp. Giménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlingieri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 48%, Adelante Palermo 52%.
Puzzonese F.C. - Adelante Palermo 2:4