Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Națională
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20934
România U21 Bulgaria U21
CN 3 Tactiek 5-3-2DEF
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
59.5 gemiddelde waardering 55
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov geeft de bal voor. Lord onderschept slim de pass. Stanimirov rent richting de bal. Stanimirov schiet op doel. Pop bokst de bal weg.

12e minuut.
Crăcilă geeft de bal voor. Stoichiţă kopt de bal weg. Daar is Dachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stoichiţă schiet op doel. Demirov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şoneriu de bal. Karabashev is nu in balbezit. Karabashev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zelenogorski met een sublieme pass. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu begaat een overtreding. Crăciunoiu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zelenogorski passt de bal zonder na te denken. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crăcilă de bal. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Bulgaria U21 1:0

36e minuut.
Stoichiţă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pasev de bal onder controle te krijgen. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Kunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Bulgaria U21 2:0

41e minuut.
Zlatinov is nu in balbezit. Zlatinov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Crăcilă de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kunev trapt de bal weg. Ostaşu met een sublieme pass. Daar is Zlatinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 40%, Bulgaria U21 60%.
România U21 - Bulgaria U21 2:0

46e minuut.
Linkov komt het veld opgelopen. Osmochescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Osmochescu kopt de bal weg. Demirov probeert de bal met de borst te controleren. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osmochescu heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Kunev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Bulgaria U21 3:0

57e minuut.
Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linkov is nu in balbezit. Met opzet legt Tilea zijn tegenspeler op de grond. Tilea krijgt een gele kaart. Linkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chilov met een snel genomen vrije trap. Yotov geeft de bal voor. Linkov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Prahov komt het veld opgelopen. Martinchev komt het veld opgelopen. Cvetev komt het veld opgelopen. Opriţa komt het veld opgelopen. Vutev komt het veld opgelopen. Enculescu komt het veld opgelopen. Prahov met een snelle inworp. Martinchev rent richting de bal. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Prahov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Rogoveanu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ostaşu met een sublieme pass. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord geeft een hoge lob. Linkov rent richting de bal. Linkov schiet op doel. Pop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 47%, Bulgaria U21 53%.
România U21 - Bulgaria U21 3:0