Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Kuviokellunta Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2849
FC Kuviokellunta FC Kivistö
5-4-1 Tactiek Oletus-setti
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 40.5
goed Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Fede speelt de bal door. Canova rent richting de bal. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova verovert de bal door een tackle van achteren. Canova draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tatarintsev probeert naar een medespeler te passen. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mitrović de bal. Mitrović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Matłaszek passt de bal in één keer door. Daar is Mitrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev onderschept slim de pass. Ribchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Palometsä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fede rent richting de bal. Fede speelt de bal door. Klungelig pakt Canova de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Simopoulos is nu in balbezit. Simopoulos probeert naar een medespeler te passen. Atkinson rent richting de bal. Ribchev verovert de bal door een tackle van achteren. Ribchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Atkinson probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz passt de bal in één keer door. Canova rent richting de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap. Tatarintsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cibis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev passt de bal met de wreef. Mitrović rent richting de bal. Mitrović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Fede probeert naar een medespeler te passen. Simopoulos is nu in balbezit. Cibis verovert de bal door een tackle van achteren. Cibis geeft de bal voor. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - FC Kivistö 1:0

32e minuut.
Palometsä geeft een lange en hoge pass. Ribchev rent richting de bal. Ribchev passt de bal in één keer door. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Palometsä probeert naar een medespeler te passen. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Mitrović is nu in balbezit. Mitrović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuviokellunta 53%, FC Kivistö 47%.
FC Kuviokellunta - FC Kivistö 1:0

52e minuut.
Matłaszek probeert naar een medespeler te passen. Bednarczyk probeert naar een medespeler te passen. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kalkowski onderschept slim de pass. Kalkowski speelt de bal door. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović haalt uit met een fantastische trap. Laiho probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kalkowski rent richting de bal. Kalkowski met een sublieme pass. Matłaszek is nu in balbezit. Matłaszek geeft een hoge lob. Mitrović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cibis met de inworp. Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkowski geeft een lange en hoge pass. Mitrović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tatarintsev probeert naar een medespeler te passen. Kalkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Laiho de bal. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović haalt uit met een fantastische trap. Kolbász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuviokellunta 41%, FC Kivistö 59%.
FC Kuviokellunta - FC Kivistö 1:0