Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Csipke Csarnok
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6602
Kiskunhalasi Akadémia 33 FC
átállás att Tactiek 433
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 48.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zwak Verdedigen solide


5e minuut.
Brosch speelt de bal door. Obrenić heeft problemen om de bal te vangen. Obrenić passt de bal in één keer door. Brosch rent richting de bal. Brosch haalt uit met een fantastische trap. Herczegfalvi bokst de bal weg. Ječmínek heeft problemen om de bal te vangen. Brosch rent richting de bal. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - 33 FC 1:0

15e minuut.
Bakó probeert de bal aan de voet te houden. Tömöri met een sublieme pass. Ludányi rent richting de bal. Brosch is nu in balbezit. Brosch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bakó rent richting de bal. Pergolizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pergolizzi probeert naar een medespeler te passen. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel. Utasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Moromete geeft een lange en hoge pass. Obrenić is nu in balbezit. Obrenić passt de bal in één keer door. Brosch is nu in balbezit. Brosch schiet op doel. Herczegfalvi bokst de bal weg.

28e minuut.
Irons probeert naar een medespeler te passen. Aroffu rent richting de bal. Aroffu passt de bal met de wreef. Pääkkö rent richting de bal. Pääkkö schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Aroffu met een sublieme pass. Pääkkö is nu in balbezit. Pääkkö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiskunhalasi Akadémia - 33 FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 44%, 33 FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiskunhalasi Akadémia - 33 FC 1:1

46e minuut.
Aroffu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroffu passt de bal met de wreef. Pääkkö is nu in balbezit. Pääkkö geeft een lange en hoge pass. Pergolizzi heeft problemen om de bal te vangen. Utasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pergolizzi rent richting de bal. Pergolizzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiskunhalasi Akadémia - 33 FC 1:2

62e minuut.
Aroffu met een sublieme pass. Pääkkö bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó begaat een overtreding. Bakó krijgt een gele kaart.

71e minuut.
de Kamps passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aroffu de bal. Aroffu passt de bal in één keer door. Pääkkö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pääkkö haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aroffu geeft een hoge lob. Utasi met een sublieme pass. Obrenić kopt de bal weg. Brosch is nu in balbezit. Brosch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiskunhalasi Akadémia - 33 FC 2:2

82e minuut.
Doeltrap. Trường Long trapt de bal weg van het doel. Pääkkö kopt de bal weg. Ferrer rent richting de bal. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aroffu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroffu geeft een hoge lob. Tömöri probeert de bal met de borst te controleren. Pääkkö rent richting de bal. Pääkkö haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiskunhalasi Akadémia 67%, 33 FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiskunhalasi Akadémia - 33 FC 2:2