Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Power Soccer Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2586
Power Soccer Vascão da Grana
Nó Tático Tactiek entra nao
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 39.9
solid Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen average


6e minuut.
Ehlers onderschept slim de pass. Ehlers probeert naar een medespeler te passen. Vreven heeft problemen om de bal te vangen. Vreven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Vascão da Grana 1:0

8e minuut.
Maus rent richting de bal. Maus passt de bal met de wreef. Szepesy onderschept slim de pass. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bârzanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dräger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vreven kopt de bal weg. Szepesy heeft problemen om de bal te vangen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Rousselet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Flores rent richting de bal. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto geeft een hoge lob. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ehlers met een sublieme pass. O`Neil rent richting de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Rousselet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Vascão da Grana 2:0

20e minuut.
Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven geeft een lange en hoge pass. Szepesy rent richting de bal. Maus verovert de bal door een tackle van achteren. Maus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kalabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven onderschept slim de pass. Vreven probeert naar een medespeler te passen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Valverde geeft de bal voor. de la Cruz is nu in balbezit. Pintilii begaat een overtreding. de la Cruz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. de la Cruz kan niet meer verder spelen. Kołodyński komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Rousselet met een harde bal richting middenveld. Dräger kopt de bal weg. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Daar is Kołodyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodyński geeft een lange en hoge pass. Daar is O`Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Rousselet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Rousselet speelt de bal door. Bârzanu kopt de bal weg. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Rousselet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalabić kopt de bal weg. Bârzanu geeft de bal voor. Vreven krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 19%, Vascão da Grana 81%.
Power Soccer - Vascão da Grana 2:0

50e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een lange en hoge pass. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Rousselet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ghiglia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Rousselet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Vascão da Grana 3:0

59e minuut.
Dräger met een sublieme pass. Daar is Kołodyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodyński met een sublieme pass. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Öberg verovert de bal door een tackle van achteren. Öberg passt de bal met de wreef. Ghiglia rent richting de bal. Pintilii verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilii draait met de bal, schiet en ... Marzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bârzanu kopt de bal weg. Vreven rent richting de bal. Vreven geeft een hoge lob. Maus rent richting de bal. Maus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ghiglia probeert naar een medespeler te passen. Kołodyński heeft problemen om de bal te vangen. Kołodyński geeft een lange en hoge pass. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Vascão da Grana 4:0

71e minuut.
Kalabić kopt de bal weg. Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu passt de bal in één keer door. Vreven is nu in balbezit. Vreven geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maus passt de bal in één keer door. O`Neil heeft problemen om de bal te vangen. O`Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Vascão da Grana 5:0

76e minuut.
Dräger passt de bal zonder na te denken. Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu passt de bal in één keer door. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Rousselet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bârzanu geeft een hoge lob. Vreven geeft een hoge lob. Maus is nu in balbezit. Maus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Vascão da Grana 6:0

86e minuut.
Pinto probeert naar een medespeler te passen. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven passt de bal met de wreef. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Vascão da Grana 7:0

87e minuut.
Kołodyński geeft de bal voor. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil passt de bal in één keer door. Vreven rent richting de bal. Vreven draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ehlers passt de bal met de wreef. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maus passt de bal in één keer door. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 21%, Vascão da Grana 79%.
Power Soccer - Vascão da Grana 7:0