Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ćmachowo FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2298
Ćmachowo FC KS Górnik Konin
lm Tactiek KSGIV
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 32.5
matig Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


10e minuut.
Seńkowski speelt de bal door. Rojas rent richting de bal. Vilar verovert de bal door een tackle van achteren. Cichy rent richting de bal. Cichy draait met de bal, schiet en ... Piróg bokst de bal weg.

19e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Vilar speelt de bal door. Seńkowski rent richting de bal. Seńkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Jerzak is nu in balbezit. Vilar verovert de bal door een tackle van achteren. Vilar speelt de bal door. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ćmachowo FC 56%, KS Górnik Konin 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ćmachowo FC - KS Górnik Konin 0:0

59e minuut.
Jerzak rent richting de bal. Szopeński verovert de bal door een tackle van achteren. Koszucki speelt de bal door. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Miłkowski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruk met de inworp. Jerzak rent richting de bal. Jerzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar passt de bal in één keer door. Szopeński speelt de bal door. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tłusty rent richting de bal. Jerzak rent richting de bal. Jerzak geeft een hoge lob. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka draait met de bal, schiet en ... Warnke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kruk met een snelle inworp. Koszucki met een sublieme pass. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniczka schiet op doel. Warnke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ćmachowo FC - KS Górnik Konin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ćmachowo FC 48%, KS Górnik Konin 52%.
Ćmachowo FC - KS Górnik Konin 1:0