Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rezerwa FC Susanne
4-1-3-2 wysoko Tactiek susanne
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 59.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Daar is Pérez Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Costa geeft een lange en hoge pass. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto haalt uit met een fantastische trap. Bulthuis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rezerwa - FC Susanne 0:1

8e minuut.
Carpentier rent richting de bal. Carpentier geeft een hoge lob. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Glavina passt de bal met de wreef. Buzsáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Gulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Rezerwa - FC Susanne 1:1

25e minuut.
Pérez Costa passt de bal in één keer door. Zaralis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekerlekçi. Tekerlekçi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Silaghi geeft een hoge lob. Tahirov geeft de bal voor. Daar is Cicchese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gidoš rent richting de bal. Gidoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

31e minuut.
Tahirov geeft een lange en hoge pass. Boschetti geeft een lange en hoge pass. Węglocki kopt de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Gulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Glavina is nu in balbezit. Liszek verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Costa geeft een hoge lob. Gidoš springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zaralis met een snelle inworp. Pérez Costa rent richting de bal. Pérez Costa geeft de bal voor. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto schiet op doel. Bulthuis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Glavina met de inworp. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi geeft een hoge lob. Hâldan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rezerwa - FC Susanne 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rezerwa 51%, FC Susanne 49%.
KS Rezerwa - FC Susanne 2:1

48e minuut.
Korica geeft de bal voor. Gidoš kopt de bal weg. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto haalt uit met een fantastische trap. Bulthuis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bulthuis trapt de bal weg. Tahirov is nu in balbezit. Carpentier geeft een lange en hoge pass. Bendtner controleert de bal met de borst. Fernández Nieto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tekerlekçi onderschept slim de pass. Tekerlekçi speelt de bal door. González Mateos is nu in balbezit. Węglocki onderschept slim de pass. Węglocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Glavina is nu in balbezit. Glavina probeert naar een medespeler te passen. Heinbockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinbockel geeft de bal voor. Hâldan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rezerwa - FC Susanne 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rezerwa 53%, FC Susanne 47%.
KS Rezerwa - FC Susanne 3:1