Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cologne Atheists FC Galette-Saucisse
uraha4312 Tactiek 4-3-1-2-A-Test1
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
71.6 gemiddelde waardering 77
outstanding Schieten formidable
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Klungelig pakt Ghiugan de bal. Ghiugan passt de bal met de wreef. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel. Štetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - FC Galette-Saucisse 1:0

4e minuut.
Cornel rent richting de bal. Cornel passt de bal met de wreef. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres geeft een lange en hoge pass. Toksözlü krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Litera geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Geck stond buitenspel. Smekens maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck passt de bal in één keer door. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Godenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cologne Atheists - FC Galette-Saucisse 1:1

32e minuut.
Sallinger verovert de bal door een tackle van achteren. Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta geeft een lange en hoge pass. Tristán maakt een snoekduik en kopt de bal. Štetić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sallinger met een snelle inworp. Szilasi is nu in balbezit. Sesta begaat een overtreding. Sesta krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Toksözlü is nu in balbezit. Cornel speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres geeft een hoge lob. AL Hareb springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - FC Galette-Saucisse 1:2

36e minuut.
Klungelig pakt Toksözlü de bal. Sallinger begaat een overtreding. Toksözlü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tất Thành speelt de bal door. Pérez Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Geck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geck geeft de bal voor. Godenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi geeft een hoge lob. Geck rent richting de bal. Geck geeft een hoge lob. Toksözlü rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - FC Galette-Saucisse 1:3

41e minuut.
Tristán kopt de bal weg. Sesta heeft problemen om de bal te vangen. Sesta met een sublieme pass. Tristán rent richting de bal. Tristán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Štetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dambeck rent richting de bal. Dambeck schiet op doel. Štetić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - FC Galette-Saucisse 2:3

44e minuut.
Geck kopt de bal weg. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan passt de bal in één keer door. Tristán rent richting de bal. Tristán schiet op doel. Štetić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 52%, FC Galette-Saucisse 48%.
Cologne Atheists - FC Galette-Saucisse 2:3

47e minuut.
Geck rent richting de bal. Geck geeft de bal voor. Sallai heeft problemen om de bal te vangen. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksözlü schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiugan. Geck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Westhöfer is nu in balbezit. AL Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Godenzi bokst de bal weg.

59e minuut.
Sallinger verovert de bal door een tackle van achteren. Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Tristán is nu in balbezit. Litera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dambeck de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Litera rent richting de bal. Litera geeft een hoge lob. Sallai onderschept slim de pass. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksözlü schiet op doel. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - FC Galette-Saucisse 2:4

72e minuut.
Kiecal is nu in balbezit. Cornel onderschept slim de pass. Cornel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Toksözlü de bal. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Andres rent richting de bal. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger begaat een overtreding. Toksözlü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornel komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 53%, FC Galette-Saucisse 47%.
Cologne Atheists - FC Galette-Saucisse 2:4