Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: legiaremik Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 377
legiaremik juventus 1984
remik Tactiek juve
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
1 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 32.6
zwak Schieten zwak
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


19e minuut.
Na een snelle pass probeert Gorzeński de bal onder controle te krijgen. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak geeft een lange en hoge pass. Bogran is nu in balbezit. Bogran geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tunalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bøgvad is nu in balbezit. Cabelo rent richting de bal. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. Baltariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Bøgvad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Crespo. Bøgvad raakt geblesseerd tijdens het duel. Tunalıoğlu met een snel genomen vrije trap. Cabelo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 43%, juventus 1984 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legiaremik - juventus 1984 0:0

61e minuut.
Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzeński onderschept slim de pass. Kocsis probeert naar een medespeler te passen. Bonaccorso is nu in balbezit. Bonaccorso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gorzeński onderschept slim de pass. Fernández Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Crespo passt de bal met de wreef. Bonaccorso rent richting de bal. Bonaccorso geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 57%, juventus 1984 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legiaremik - juventus 1984 0:0